in

Beogradski festival fudbala počinje sutra na Trgu republike

Beogradski festival fudbala, pod sloganom „Napad na Ostrvljane”, održaće se od utorka 22. do četvrtka 24. oktobra na Trgu republike, u organizaciji Grada Beograda.

Posetioci će tri dana, od 12.00 časova, do ponoći, moći da uživaju u malom fudbalu na terenima za stoni živi fudbal, kao i u stonom fudbalu. Takođe će moći da se oprobaju u merenju jačine šuta, kao i drugim aktivnostima u domenu najznačajnije sporedne stvari na svetu.

Instruktori Fudbalskog saveza Srbije će svakog dana tokom trajanja ovog festivala od 12.00 do 15.00 časova držati javni čas za devojčice i dečake, kako bi im kroz zabavu ukazali na sve čari fudbalske igre i fer-pleja.

Posetioci će u utorak od 12.00 do 19.00 biti u prilici da vide pehar kojim je FK „Crvena zvezda” 1991. godine u Tokiju objedinila evropsku i svetsku titulu, a festival će posećivati prvotimci „Zvezde” i „Partizana”, kao i predstavnice ženske fudbalske reprezentacije Srbije.

Svakodnevno će biti organizovan fudbalski kamp našeg proslavljenog igrača Dejana Stankovića, dok će festival posetiti „Djota free style fudbal”, koji je izuzetno popularan među decom i omladinom od 10 do 20 godina.

Za posetioce, rekreativce – mlade i stare obezbeđeni su pokloni Fudbalskog saveza Srbije i fudbalskih klubova „Crvena zvezda” i „Partizan”, naveli su organizatori.

Foto: Fss

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    U udesu na Pančevačkom mostu povređena jedna osoba

    Čudotvorni Godin krst stiže u Hram Svetog Save