in

Automobil uleteo u baru pa završio na pruzi Pančevačkog mosta

Saobraćajne nesreće u poslednjih par dana su baš uzele maha. Strašan udes koji se desio sinoć na Zrenjaninskom putu, zatim noćas na Pančevačkom mostu, a danas u toku dana još jedan na Pančevačkom mostu. 

Udes na Pančevačkom mostu, LOBI
Sliku sa lica mesta poslao nam je naš sugrađanin

Jutros oko 4 sata došlo je do saobraćajne nesreće na Pačevačkom mostu u smeru ka gradu u kojoj je učestvovalo jedno vozilo. Naime, udes je izazvala duboka bara i prekoračenje brzine. Automobil je uleteo u baru na kraju Pančevačkog mosta i tom prilikom vozač je izgubio kontrolu. Zatim je udario u stub električne rasvete, i kako nam je naš sugrađanin preneo, završio na pruzi.

Ubrzo je nastao i zastoj na Pančevačkom mostu, pa su sugrađani koji idu na posao ovako rano verovatno kasnili na posao.

Udes na Pančevačkom mostu, LOBI
Sliku sa lica mesta poslao nam je naš sugrađanin

Inače voda koja se skuplja odmah posle mosta u pravcu prema gradu zbog slabog funkcionisanja odvoda pretstavlja problem vozačima već duže vreme. Prilikom veće kiše nastaju zastoji i tom deonicom se mora voziti jako sporo jer voda dostiže dubinu od 20-30 centimetara.

Protiv mladića koji je upravljao vozilom biće podneta krivična prijava, kažu iz MUP-a.

U udesu su povređene dve devojke starosti 20 i 22 godine i mladić star 19 godina. Oni su zbog ozbiljnih povreda glave i grudnog koša primljeni na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

Automobil je ovom prilikom potpuno uništen.

Apelujemo na sugrađane da vode računa, da poštuju saobraćajne propise jer oni nisu tu da bi se punio budžet već da bi se sačuvali životi.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Gužva na Pančevcu zbog lančanog sudara

Sutra gulašijada u Padinskoj Skeli