in

Aukcija filmske scenografije i rekvizita u Krnjači

Aukcija filmske scenografije i rekvizita u Krnjači - 18.01.2014
Aukcija filmske scenografije i rekvizita u Krnjači - 18.01.2014

Danas se u Krnjači održava jedinstvena aukcija filmske scenografije i rekvizite koja se koristila u nekim od domaćih i inostranih filmova u velikom galerijskom prostoru u Ulici Save Kovačevića druga 4 u organizaciji 9departments.

Okupljanje počinje u 17 časova ali zbog velikog interesovanje pozivamo sve učesnike da malo porane. Licitacija počinje u 18 časova i trajaće do 20 časova, a nakon toga u istom prostoru imaćete prilike da uživate u „Jam Session-u“ muzičkih virtuoza.

Kako navode organizatori, u pitanju je velika aukcija nameštaja, umetničkih dela, lampi, antikviteta, svećnjaka, retro tehnike, skulptura… Od secesije, art dekoa, dutch arta, sve do vintidž stvari s početka osamdesetih. Od umetnina mogu se videti: slike, grafike, skulpture, fotografije, akvareli, vazne itd.

Sve što je na licitaciji igralo je u filmovima kao što su: The Raven, Coriolanus, The Big Picture, District 13, Chernobyl Diaries, Čitulja za Eskobara, Tilva Roš, Neposlušni, Zona mrtvih, kao i u serijama: Sinđelići, Jagodići, Gorki plodovi itd.

Aukcija filmske scenografije i rekvizita u Krnjači - 18.01.2014

Zavirite u magičan svet filma i preselite scenografiju i rekvizitu koja se koristila u nekim od domaćih i inostranih filmova u vaš prostor. Neka magija starih vremena počne!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Na romsku kuću u Borči bačen molotovljen koktel – 13.01.2014

Na romsku kuću u Borči bačen molotovljen koktel

Srećna slava svima koji slave Svetog Jovana Krstitelja