in

Živite zdravo i trenirajte u najvećem fitnes centru na levoj obali – Fitnes centar Octagon

Bilo da ste početnik, vežbač u pokušaju ili redovno vežbate sigurno vam je poznata rečenica „U zdravom telu, zdrav duh“. Do zdravog tela nije moguće bez redovne fizičke aktivnosti – vežbanja.

To i dalje ne znači da treba da gladujete, da vodite previše računa o „neukusnim obrocima“ ili da zapostavljate svoje uobičajene navike i obaveze. Potrebno je dva do tri puta nedeljno izdvojiti vreme za sebe, svoje zdravlje i svoje telo. Ono će vam biti zahvalno.

Fitnes označava adekvatnu telesnu i psihičku formu i kondiciju, koja se ne postiže za mesec ili dva. Dovođenje sebe i svog tela u balans i dobru fizičku formu je dug proces i ne tako lak put tokom kojeg trebate biti strpljivi, uporni i disciplinovani.

Upravo zbog toga smo pronašli fitnes teretanu koja je po pravoj meri. Ovaj prostor se nalazi na levoj obali i u rangu je najvećih i najboljih teretana u našem glavom gradu.

U pitanju je Fitnes centar Octagon koja se nalazi u Azanjskoj ulici 16a, 400m udaljenosi od Zrenjaninskog puta kod Hotela Elegance.

Teretana se prostire na neverovatnih 1100 metara kvadratih, nudi veliki izbor sadržaja i programa za sve članove porodice, a poseduje preko 30 radnih mesta kardio programa, 10 traka za trčanje, po 6 sobnih bicikli i nordijsko skijanje, 4 stepera i još mnogo toga, što znači da nema gužve za one koji žele samo kardio trening.

Pored toga postoji deo prostora sa 6 bendž klupa, 6 podesivih klupa, 4 seta bućica, preko 60 modernih mašina koji je namenjen svima koji žele da rade na svojoj masi i da budu još snažniji.

Ono što izdvaja ovu teretanu, pored velikog prostora i broja sprava, jeste da poseduje posebne sale na spratu. U jednoj se rade kružni treninzi pomoću multifunkcionalnog kaveza, dok se u drugoj izvode grupni treninzi Kik boksa, zumbe, aerobika, pilatesa i još mnogo toga.

Ono što će vas dodatno oduševiti u fitnes centru Octagon je veličina svlačionica za muškarce i žene, svaka ima po četiri tuš kabine i dva toaleta i preko 100 ormarica za presvlačenje. Prijatno nas je iznenadila higijena istih, jer su naša prethodna iskustva uglavnom bila negativna, ovog puta nije bilo tako, čak šta više.

Ovde svako može pronaći ono što mu je potrebno za vežanje i održavanje kondicije.

Predlažemo vam da obavezno iskoristite popust koji je trenutno aktuelan jer svim novim članovima omogućavaju da vežbaju prvi mesec za samo 999 dinara, a više infomacija na telefon 060/570-1007 ili FB stranici Fitnes centar Octagon

Trening je zabava, trening je način života, trenirajte i bićete zdraviji, trenirajte u najboljoj teretani i bićete zadovoljni. I samo da dodamo, nemate više izgovora i opravdanja.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Poziv na 20. Pančevački jazz festival

    Pukla cev na Putu za Kotež, voda neće skoro