in

XIV Tradicionalni dečji sajam

XIV Tradicionalni dečiji sajam-2014
XIV Tradicionalni dečiji sajam-2014

Najveća dečja manifestacija u regionu počinje u petak, 17.oktobra, na Beogradskom sajmu u hali 3. Sajam će u 14 h svečano otvoriti ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović.

Posetioci će tri dana, u petak od 12 do 19 h, i za dane vikenda od 10 do 19 h moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na „Campina puddis“ dečjem sajmu. Prvi put na sajmu predstaviće se Sportska akademija Senjak, u okviru koje će treneri sa mališanima vežbati na motoričkom poligonu i poligonu korektivne gimnastike, dok će fizioterapeuti edukovati roditelje o problemima kod dece predškolskog i školskog uzrasta.

Najmlađi posetioci moći će da uživaju u likovnoj radionici pod nazivom „Moja mama – dama“, a školarci će se oprobati u kulinarskom umeću i takmičenju za prvog kuvara sajma.

Specijalni program pripremaju i Saobraćajna policija, koja će decu podučavati osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, zatim Vatrogasna brigada, Žandermerija, a sa njima će se družiti i vitezovi iz Svibor saveza Srbije.

Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći će da vide i dobiju informacije o velikom broju dečjih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.

Pored kompanija kao što su „Becutan“, „Frikom“, „Campina“ i „Baldino“, zvanična obuća Dečjeg sajma, sugrađanima će se predstaviti sportski savezi, udruženja građana i državne institucije, kao što su Sportski savez Srbije, Teniska organizacija Beograda…

Svoje proizvode, kako za najmlađe, tako i za celu porodicu, predstaviće oko 100 izlagača. Od svega po malo i sve na jednom mestu – tako se može opisati ukratko sajamska ponuda izlagača. Dečji sajam podržan je od strane sledećih državnih institucija: Ministarstva omladine i sporta, Sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu i Skupštine grada Beograda.

Stoga vam preporučujemo da ovaj vikend provedete sa porodicom.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Šleper napravio totalni kolaps na Pančevcu - 2014

    Šleper napravio totalni kolaps na Pančevcu

    gužva na Zrenjaninskom putu - LOBI

    Prevrnula se cisterna – saobraćajni kolaps u smeru ka gradu!