in

Vrhunski triler „Cena Života“ od četvrtka u bioskopima

Ovaj film Ridlija Skota je čak i dugo pre svoje premijere punio novinske stupce zahvaljujući kontroverznoj zameni glavnog glumca. Naime, Kevin Spejsi je zamenjen Kristoferom Plamerom nakon, sad već , jednog od najpoznatijih skandala vezanih za seksualno zlostavljanje u istoriji.

Baziran  na istinitim događajima, film govori o otmici 16-godišnjeg dečaka Džona Pola Getija III (Čarli Plamer) i očajničkom pokušaju njegove majke Gejl (Mišel Vilijams) da nagovori njegovog dedu milijardera (Kristofer Plamer) da plati otkupninu.

Kada Geti  odbije, Gejl pokušava da ga  pridobije, jer otmičari njenog sina postaju sve nasilniji i okrutniji. Gejl i Getijev savetnik (Mark Volberg) postaju neočekivani saveznici u trci s vremenom koja na kraju otkriva prave i trajne vrednosti ljubavi.

Ridli Skot  potpisuje režiju ovog filma prema scenariju Davida Skarpe (The Last Castle), na osnovama  knjige autora Džona Pirsona..

U glavnim ulogama su Mišel Vilijams, Kristofer Plamer i Mark Volberg, kao i Roman Duris, Čarli Plamer  (Osloni se na Pita) i Timoti Haton.

Film „Cena Života“ stiže u bioskope sutra, u četvrtak 01. februara, u distribuciji BLITZ Filma.

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Kradljivca iz Krnjače hapšenje spasilo od batina i otmičara

    Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Padinskoj skeli