in

Uskoro besplatna predstava „Crveni šešir“ za pomoć Marini iz Koteža

Krajem prošle godine već smo pisali o Marini Minić, sugrađanki iz Koteža koja je vezana za invalidska kolica, nakon što je u nju pucano iz vatrenog oružja.

Do sada je održan čitav niz akcija čiji je cilj da se Marini pomogne da ode na Tajland i prođe zahvat koji će joj omogućiti da ponovo hoda.

Ovoga puta udruženje građana Kotež iniciralo je akciju koju su podržali, kako opština Palilula, tako i centar za kulturu „Vlada Divljan“, a u pitanju je sjajna humanitarna predstava.

Zahvaljujući Opštini Palilula, organizacionom timu Centra za kulturu „Vlada Divljan“, glumicama Mini Lazarević i Nadi Blam, kao i UG Kotež, humanitarna predstava „Crveni šešir“ će se održati u utorak 17. marta od 20.00 časova

Karte za ovu sjajnu predstavu su besplatne i mogu se preuzeti u Baš Bašić Caffeu u Kotežu. Karte su dostupne od srede do petka, u periodu od 19.00 do 20.00 časova.

Zainteresovani sugrađani, koji nisu u mogućnosti da preuzmu karte na navedenoj lokaciji, mogu se obratiti UG Kotež putem njihove Facebook stranice.

Sugrađani će moći da preuzmu potrebne karte i za svoje rođake i prijatelje, pri čemu je samo potrebno da dostave njihova imena.

U holu Centra za kulturu „Vlada Divljan“ biće postavljena kutija za donacije. Na ovaj način će se skupljati novac koji je Marini neophodan za operaciju, na koju treba da ode u maju ove godine.

Verujemo da će se veliki broj sugrađana odazvati ovom humanom pozivu, uživati u predstavi ovih velikih glumica i tom prilikom donirati u skladu sa svojim mogućnostima.

Svi koji žele da pomognu Marini i van ove akcije, mogu se informisati OVDE.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    U subotu nas očekuje još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Borči

    U Hopovskoj radnici gradske čistoće zatrpali slivnik (FOTO)