in

Uručeni tableti najboljim osnovcima Palilule

Uručeni tableti najboljim osnovcima Palilule - 2015

Vukovcima, najboljim osnovcima Palilule, 4. jula uručeni su tablet računari kojim ih je nagradila Gradska opština Palilula za postignute rezultate u dosadašnjem školovanju.

Čestitke su im uputili i uručili poklone predsednik Gradske opštine Palilula Stojan Nikolić, zamenik predsednika Ljubiša Đurović, predsednik Skupštine Aca Jevtić i član Veća opštine Igor Jojkić, zadužen za obrazovanje.

Đaci generacije nagrađeni su još kao i prethodne dve godine desetodnevnim letovanjem na Krfu u okviru projekta „Stopama naših predaka“, koji opština realizuje u saradnji sa časopisom za decu „Svetosavsko zvonce“.

Poručivši najuspešnijim školarcima Palilule da veruje da će i u budućem školovanju biti najbolji, predsednik Stojan Nikolić rekao je: „Ovim malim gestom pažnje prema vama želimo da vam damo do znanja da ima neko ko ceni vaš trud i znanje i želim da vas zamolim da ne odustanete od takvog odnosa prema obrazovanju jer, verujte, na kraju se samo znanje broji.“

Igor Jojkić je istakao koliko je opština Palilula ponosna i počastvovana što ima 167 vukovaca u 17 osnovnih škola i poželeo im sreću na daljem putu sticanja novih znanja i veština. Čestitke je uputio i njihovim roditeljima.

Na svečanosti je prikazan kratak film o uticaju savremene tehnologije na obrazovanje i ostale sfere društva i o tome kako će svet izgledati 2028. godine kad najbolji palilulski osnovci budu završili svoje školovanje i budu gradili svet u kome žive.

Pozdravljeni su porukom „Verujemo u vas. Verujemo u znanje!“.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Lepše mi je u dorćolskih 20 kvadrata, nego u onih 100 u Borči

    Sve je ovo Borča! - 2015

    Sve je ovo Borča! ♥