in

U Krnjači uhapšen diler kokaina i spida! (FOTO)

U Krnjači uhapšen diler kokaina i spida - 2014
U Krnjači uhapšen diler kokaina i spida - 2014

U Krnjači u veoma uspešnoj akciji Službe za prevenciju narkomanije i suzbijanje krijumčarenja narkotika UKP MUP-a Srbije uhapšen diler!

Policija je zaplenila 4,3 kilograma opojne droge amfetamina tzv. „spida“, oko 400 grama kokaina, dve digitalne vage za precizno merenje, mikser za mešanje opojnih droga, aparat za vakuumiranje opojnih droga, mehaničku presu i pribor za pakovanje opojnih droga.

Takođe, zaplenjen je jedan automatski pištolj „škorpion“, dva pištolja, jedan prigušivač, 126 komada municije različitog kalibra, dve „fantomke“ i jedan pancirni prsluk. Vrednost zaplenjenih predmeta procenjena je na oko 10 miliona dinara.

U Krnjači uhapšen diler kokaina i spida - 2014

Policija je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija, lišila slobode S. S. (1985) iz Beograda.

Prilikom hapšenja, policija je u Krnjači u Beogradu, kod osumnjičenog pronašla više paketića amfetamina i kokaina. Ostali predmeti pronađeni su pretresom stana i automobila koje je koristio osumnjičeni.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Do petka povremeno bez vode Borča, Ovča, Krnjača i Kotež - 2014

    Do petka Borča, Ovča, Krnjača i Kotež povremeno bez vode

    Da li znate kako se „pišu“ kazne na Zrenjaninskom putu?!