in

U bioskope stiže crtani film Sadko, ekranizacija ruske bajke

Prethodnog vikenda premijerno je prikazana fantastična animirana pustolovina „Sadko – Avantura pod morem“. Premijeri je prisustvovala i ekipa mladih glumaca koja je učestvovala u sinhronizaciji.

Pored Nikole Šurbanovića koji je dočarao Sadka, glasove su dali Anja Mit kao princeza sirena Nika, dok se u ulozi veštice Barakude našla Dušica Novaković. Dragan Vujić Vujke je Sadkov saputnik papagaj Spiridon, a u ostalim ulogama slušaćemo: Dušana Kaličanina (Jegulja), Žarka Stepanova (Kandža), Srnu Đenadić (Nastja), Ljubišu Dinčića, Marka Markovića, Jovana Jelisavčića, Nikolu Nemeševića i Zdravka Savića.

Sadko je momak iz drevnog grada Novgoroda, koji ne želi da radi u polju kao njegovi roditelji, već želi samo da svira i peva po ceo dan. Sadko nije ni svestan koje moći nosi njegov muzički talenat.

Sam car će poželeti da ga čuje, ali Sadko mašta o drugim avanturama i umesto princeze Nastje bira da krene u potragu za srećom. Put će ga odvesti u čaroban svet na dnu okeana u kojem vlada podvodna veštica Barakuda, držeći Kralja mora uspavanog.

Proročanstvo kaže da će vitez iz „gornjeg“ sveta probuditi kralja, pa ostaje da vidimo da li je Sadko vitez kojeg su čekali. Lepa sirena Nika pokušaće da pomogne Sadku da porazi vešticu i spase začaranog kralja.

Crtani film Sadko sutra počinje da se prikazuje u bioskopima širom naše zemlje, u distribuciji Fame Solutions.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Školarci organizovali Vaskršnji bazar u naselju Tovilište

    Dok Parking servis praznuje u gradu je besplatan parking