Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Trofej Vidovdana 2015 otišao u ruke ekipe Bovex - Borča

„Trofej Vidovdana 2015″ otišao u ruke ekipe „Bovex”

u Najnovije sportske vesti od

Pobednik turnira u malom fudbalu „Trofeja Vidovdana 2015“ koji se igra u Borči već 23. godinu zaredom je ekipa „Bovex“.

Drugo mesto osvojio je „Botafogo“, treći su bili fudbaleri ekipe pod nazivom „Borusija Dortmund“, dok je četvrta ekipa „Samo vas gledamo“.

Ekipa „Boveks” dobila je prelazni pehar Vidovdanskog turnira i novčanu nagradu za osvojeno prvo mesto u iznosu od 240.000 dinara, dok su nagrade za drugo mesto 120.000 dinara a za treće 60.000 dinara.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Milan Adamović iz ekipe „Boveks“. Iz iste ekipe dolazi i najbolji golman turnira Nikola Atanasković. Najbolji strelac je Ivan Damjanović iz ekipe „Samo vas gledamo“, dok je najbolji igrač turnira do 21. godine Petar Rašić iz ekipe „Fast fud Miloš“.

Nagrade pobednicima pored predsednika Nikolića uručili su predsednik Skupštine Gradske opštine Palilula Aca Jevtić i članovi Veća opštine Zoran Đinđić, Igor Šišić i Saša Ristić.

Trofej Vidovdana 2015 otišao u ruke ekipe Bovex - Borča Trofej Vidovdana 2015 otišao u ruke ekipe Bovex - Borča Trofej Vidovdana 2015 otišao u ruke ekipe Bovex - Borča

Trofej Vidovdana 2015 otišao u ruke ekipe Bovex - Borča Trofej Vidovdana 2015 otišao u ruke ekipe Bovex - Borča Trofej Vidovdana 2015 otišao u ruke ekipe Bovex - Borča

Ove godine su na 23. Vidovdanskom turniru učestvovale 23 ekipe i iskreno se nadamo da će sledeće godine biti više ekipa i da će fond nagrada biti veći kako bi ovaj tradicionalni turnir postao jedan od jačih u Beogradu.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Najnovije sportske vesti

Idi na Vrh