Oboren motociklista u Krnjači, LOBI

Trenutak kada je oboren motociklista (VIDEO)

u Hronika

Saobraćajna nesreća koja se dogodila juče na Zrenjaninskom putu bila je vrlo nezgodna. Na svu sreću izbegnuta je tragedija i niko nije bio životno ugrožen, a lako se moglo dogoditi da tako bude.

Pogledajte snimak nesreće koji je snimljen kamerom u kolima jednog od naših sugrađana koji se baš tada našao na istom mestu.

[mom_video type=”youtube” id=”N3hV1Lis9pw” width=”590″ height=”340″]

 

Ovo je odličan primer kako se ne treba ponašati u saobraćaju!

Sad će se povesti rasprava ko je kriv. Da li vozač automobila koji je krenuo da skreće tamo gde prema saobraćajnim propisima ne sme, ili vozač motocikla koji je očigledno prekoračio brzinu, prešao preko duple pune linije i hteo da pretiče u raskrsnici.

Jedno je sigurno – da su obojca poštovali saobraćajne propise i znakove do nesreće ne bi došlo.

4 Comments

  1. Prema situaciji na slici ne vidi se znak koji zabranjuje skretanje u levo, a prema horizontalnim oznakama na kolovozu vozač putničkog automobila u toj raskrsnici sme da skrene levo. Dakle odgovornost i krivica nesreće je isključivo na strani motocikla.

    • Horizontalna signalizacija je ispred vertikalne. Ako malo bolje pogledas ispred semafora strelica pokazuje obavezan smer pravo. Ne pokazuje zabranjeno skretanje levo, ali pokazuje OBAVEZAN smer pravo. Krivi su obojica.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Hronika

Idi na VRH