Teška saobraćajna nesreća u Kotežu - www.lobi-info.rs

Teška saobraćajna nesreća u Kotežu

1 minut za čitanje
20.10.2014. Kotež saobraćajna nezgoda

Kako saznajemo od MUP-a Beograd, juče poslepodne dogodila se teška saobraćajna nesreća u Kotežu. U udesu su učestvovala dva vozila na lokaciji Branka Miljkovića 15. Na teren su izašla dva tima Hitne pomoći.

U 17.31 prva ekipa zbrinula je ženu i mladića. Žena stara oko 42 godine zadobila je razderotinu glave i sumnja se na potres mozga. Zbrinuta je na licu mesta i transportovana u Urgentni centar na odeljenje reanimacije. Muškarac star oko 18 godina zadobio je razuderotinu čeonog dela. Zbrinut je na licu mesta i transportovan u Urgentni centar.

U 17.32 druga ekipa hitne pomoći stabilizuje troje povređenih iz drugog vozila. Žena stara oko 24 godine zadobila je kontuziju glave, oguljotinu obraza, kriza svesti, ne rekonstruiše događaj. Slične povrede zadobila su dva muškarca, jedan star oko 23 godine, drugi oko 32. Zbrinuti su na licu mesta i transportovani u Urgentni centar.

Po današnjem izveštaju MUP-a, osobe koje su učestvovale u udesu, svesne su i komunikativne. Za sada nema detaljnih informacija o rekonstrukciji udesa.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do 6 h obavila 102 intervencije od kojih 14 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 199  intervencija od kojih 41 na javnim mestima, precizirala je Macura. Apeluje se na dodatni oprez na putevima.

Leave a Reply

Prethodna priča

Galerija | Borča u periodu Drugog svetskog rata (1943.-1944.)

Sledaća priča

Počela ispruka toplotne energije korisnicima

Poslednje od Hronika