Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

20.10.2014. Kotež saobraćajna nezgoda

Teška saobraćajna nesreća u Kotežu

u Hronika od
Tara – T2

Kako saznajemo od MUP-a Beograd, juče poslepodne dogodila se teška saobraćajna nesreća u Kotežu. U udesu su učestvovala dva vozila na lokaciji Branka Miljkovića 15. Na teren su izašla dva tima Hitne pomoći.

U 17.31 prva ekipa zbrinula je ženu i mladića. Žena stara oko 42 godine zadobila je razderotinu glave i sumnja se na potres mozga. Zbrinuta je na licu mesta i transportovana u Urgentni centar na odeljenje reanimacije. Muškarac star oko 18 godina zadobio je razuderotinu čeonog dela. Zbrinut je na licu mesta i transportovan u Urgentni centar.

U 17.32 druga ekipa hitne pomoći stabilizuje troje povređenih iz drugog vozila. Žena stara oko 24 godine zadobila je kontuziju glave, oguljotinu obraza, kriza svesti, ne rekonstruiše događaj. Slične povrede zadobila su dva muškarca, jedan star oko 23 godine, drugi oko 32. Zbrinuti su na licu mesta i transportovani u Urgentni centar.

Zanimljivo:  Višednevni nestanak struje u Kotežu ipak pokrenuo disciplinske mere u EPS-u

Po današnjem izveštaju MUP-a, osobe koje su učestvovale u udesu, svesne su i komunikativne. Za sada nema detaljnih informacija o rekonstrukciji udesa.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do 6 h obavila 102 intervencije od kojih 14 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 199  intervencija od kojih 41 na javnim mestima, precizirala je Macura. Apeluje se na dodatni oprez na putevima.


Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh