Sugrađanku iz Koteža pogodio zalutali metak ispred kuće

Sugrađanku iz Koteža pogodio zalutali metak ispred kuće

3 minuta za čitanje
Hitna pomoc - Borca - 2013
Hitna pomoc - Borca - 2013

Gordana P. (39) lakše je povređena u sredu uveče, dok je uzimala poštu iz sandučeta porodične kuće u Kotežu.

Ona je pukom srećom prošla samo s lakšim povredama kada ju je ispred porodične kuće u beogradskom prigradskom naselju Kotež okrznuo zalutali metak. Žena je posle ukazane lekarske pomoći puštena na kućno lečenje, a policija utvrđuje ko je pucao.

„Gordana P. je u sredu oko 21.45 sati došla kući. Izašla je iz automobila i iz sandučeta uzela pristiglu poštu. U tom trenutku s njom je bilo i njeno dvoje maloletne dece. Odjednom je osetila da ju je nešto udarilo u glavu“, kaže izvor Kurira iz istrage.

Povređena žena je krvarila, ne znajući šta joj se desilo

„Deca su plakala i jaukala. Suprug ju je odmah stavio u automobil i odvezao u Urgentni centar. Tek kasnije je utvrđeno da je ženu ranio zalutali metak. Njena deca su u šoku! Niko od članova porodice ne može da veruje da Gordana umalo da nastrada ispred kuće“, kaže naš sagovornik.

Čuli smo plač dece

Komšije Gordane P. kažu da su u sredu uveče čuli dečji plač.
„Kad smo pogledali kroz prozor, videli smo komšiju kako se vozilom odvozi velikom brzinom. Znali smo da se nešto loše dogodilo. Tek smo ujutru saznali da je Gordana ranjena“, priča komšija.

Gordana P. je, nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru, otpuštena iz bolnice. Imala je posekotinu na glavi. Povreda je sanirana, nakon čega je puštena na kućno lečenje.

Policajci su izlazili na lice mesta kako bi eventualno pronašli čaure i utvrdili iz kojeg oružja su ispaljene.

Tog dana čula se muzika u Kotežu. Očigledno je neko nešto slavio. Pretpostavljamo da je neko od prisutnih na veselju ispalio nekoliko hitaca iz pištolja, od kojih je jedan metak pogodio nesrećnu ženu. Imala je sreće! Povrede nisu ozbiljne, a moglo je da dođe do tragedije da ju je zrno pogodilo samo nekoliko centimetara niže“, rekao je izvor Kurira iz istrage.

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Autobus udario pešaka u Borči
Prethodna priča

Linije 95 i 96 u narednih 5 dana saobraćaju izmenjenom trasom

Besplatno odnošenje kabastog smeća
Sledaća priča

Za vikend besplatno uklanjanje kabastog smeća

Poslednje od Hronika