Šta nas čeka na završetku Dana Palilule - www.lobi-info.rs

Šta nas čeka na završetku Dana Palilule

2 minuta za čitanje

Manifestacija Dani Palilule, koja traje već nekoliko nedelja ove sedmice privodi se kraju. Pogledajte u čemu ćemo moći da uživamo do kraja nedelje:

Juče, 22. septembra, otvorena je izložba crteža „Izrazito ja“ čiji je autor Lazar Vuković, mladi umetnik i student treće godine Visoke škole za dizajn odeće i tekstila. Crteži se mogu videti u foajeu scene „Stamenković.

Večeras u 20 h Edukativni centar za decu i odrasle „LEK ART“ izvešće mjuzikl „Ima li ovde viteza“. Ovu predstavu režira Branislav Lečić i biće izvedena na sceni „Stamenković“ Ustanove kulture Palilula.

Već sutra, 24. septembra, takođe u UK Palilula, u 20 h biće izvedena predstava „Samo da ti kažem koliko te volim“ u kojoj glavne uloge tumače Ljiljana Đurić i Milenko Pavlov.

U petak, 25. septembra, na repertoaru je komična duo drama „Damski gambit“ u kojoj glume Jelica Kovačević i Miljana Gavrilović. Predstava će početi u 20 h i ovo će biti njeno premijerno izvođenje.

U subotu, 26. septembra, već u 14 h biće izvedena dečja predstava sa Nemanjom Janičićem, Amar Mešić, Anđelom Popović Mirkom Vasiljević.

Na samom kraju, u nedelju, 27. septembra, na parkingu Tržnog centra „Merkator“ na Karaburmi jedna od najpopularnijih muzičkig grupa u Srbiji Leksington bend održaće koncert sa početkom u 20 h.

Karte za sve događaje se standardno mogu podići u na info-pultu UK Palilula u Mitropolita Petra 8, radnim danom 9-16 h (telefon za dodatne informacije 069/200-2570) ili u GO Palilula, Takovska 8, 1. sprat, soba 14 (telefon za dodatne informacije 011/2694-429 ili poruka na 069/826-6555).

Dragi sugrađani, pozivamo vas da prisustvujete ovim lepim događajima koji su sjajna završnica višenedeljnih Dana Palilule kojima je naša opština obeležila 38 godina svog zvaničnog postojanja!

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Bacite pogled na kreacije tradicionalnih zanata

Sledaća priča

KUD „PKB" u petak proslavlja 45 godina postojanja

Poslednje od Dešavanja