in

Šta nas čeka na završetku Dana Palilule

Manifestacija Dani Palilule, koja traje već nekoliko nedelja ove sedmice privodi se kraju. Pogledajte u čemu ćemo moći da uživamo do kraja nedelje:

Juče, 22. septembra, otvorena je izložba crteža „Izrazito ja“ čiji je autor Lazar Vuković, mladi umetnik i student treće godine Visoke škole za dizajn odeće i tekstila. Crteži se mogu videti u foajeu scene „Stamenković.

Večeras u 20 h Edukativni centar za decu i odrasle „LEK ART“ izvešće mjuzikl „Ima li ovde viteza“. Ovu predstavu režira Branislav Lečić i biće izvedena na sceni „Stamenković“ Ustanove kulture Palilula.

Već sutra, 24. septembra, takođe u UK Palilula, u 20 h biće izvedena predstava „Samo da ti kažem koliko te volim“ u kojoj glavne uloge tumače Ljiljana Đurić i Milenko Pavlov.

U petak, 25. septembra, na repertoaru je komična duo drama „Damski gambit“ u kojoj glume Jelica Kovačević i Miljana Gavrilović. Predstava će početi u 20 h i ovo će biti njeno premijerno izvođenje.

U subotu, 26. septembra, već u 14 h biće izvedena dečja predstava sa Nemanjom Janičićem, Amar Mešić, Anđelom Popović Mirkom Vasiljević.

Na samom kraju, u nedelju, 27. septembra, na parkingu Tržnog centra „Merkator“ na Karaburmi jedna od najpopularnijih muzičkig grupa u Srbiji Leksington bend održaće koncert sa početkom u 20 h.

Karte za sve događaje se standardno mogu podići u na info-pultu UK Palilula u Mitropolita Petra 8, radnim danom 9-16 h (telefon za dodatne informacije 069/200-2570) ili u GO Palilula, Takovska 8, 1. sprat, soba 14 (telefon za dodatne informacije 011/2694-429 ili poruka na 069/826-6555).

Dragi sugrađani, pozivamo vas da prisustvujete ovim lepim događajima koji su sjajna završnica višenedeljnih Dana Palilule kojima je naša opština obeležila 38 godina svog zvaničnog postojanja!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Bacite pogled na kreacije tradicionalnih zanata

    KUD „PKB“ u petak proslavlja 45 godina postojanja