in

Sinoć kod Kovilova šleper usmrtio ženu dok je prelazila Zrenjaninac

Sinoć oko 21.30 časova dogodila se teška saobraćajna nesreća, na Zrenjaninskom putu, u blizini skretanja za Kovilovo, a poginula je žena starosti oko 65 godina.

Poziv smo primili u 21.34. Naša ekipa je odmah izašla na lice mesta. Nažalost, ženi od oko 65 godina nije bilo spasa – rekli su iz Hitne pomoći.

Nesrećnu ženu je udario kamion šleper dok je prelazila Zrenjaninski put, a od siline udara je završila sa druge strane zaštitne ograde.

Vozač je, navodno, policajcima rekao da uopšte nije video ženu, pošto je vidljivost u ovom delu „Zrenjaninca“ veoma smanjena jer ne radi osvetljenje.

Žena je prelazila saobraćajnicu van pešačkog prelaza i na mestu koje je potpuno neosvetljeno – rekli su policajci koji su vršili uviđaj.

Na mestu nesreće sinoć su se formirale kilometarske kolone i to u oba pravca, od isključenja za Kovilovo pa skoro sve do Lisičjeg jarka.

Tragedija koja se desila je dokaz o ogromnoj opasnosti koja preti pešacima na ovom delu Zrenjaninskog puta.

Sugrađani su godinama upozoravali na ovaj rizik, ali do sada pravo rešenje za pešake nije pronađeno, a osvetljenost je u večenjim časovima praktično nikakva!

Apelujemo na nadležne da hitno pronađu rešenje za ovaj problem kako bi svi učesnici u saobraćaju, a naročito pešaci postali bezbedni.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Na žalost al ko god da je kriv
    Najveći krivac je onaj koji nikako da osvetli put !!!
    Stavili betonske pregrade i završili ne ne ne ide to tako treba ih tužiti al dzaba mi smo na levoj obali gradjani drugog reda 😔

Počinje sezona klizanja na Tašu, dva dana klizanje besplatno

Cena vrtića u Beogradu ostaje ista i u sledećoj godini