Sinoć kod Kovilova šleper usmrtio ženu dok je prelazila Zrenjaninac - www.lobi-info.rs

Sinoć kod Kovilova šleper usmrtio ženu dok je prelazila Zrenjaninac

1 minut za čitanje
1

Sinoć oko 21.30 časova dogodila se teška saobraćajna nesreća, na Zrenjaninskom putu, u blizini skretanja za Kovilovo, a poginula je žena starosti oko 65 godina.

Poziv smo primili u 21.34. Naša ekipa je odmah izašla na lice mesta. Nažalost, ženi od oko 65 godina nije bilo spasa – rekli su iz Hitne pomoći.

Nesrećnu ženu je udario kamion šleper dok je prelazila Zrenjaninski put, a od siline udara je završila sa druge strane zaštitne ograde.

Vozač je, navodno, policajcima rekao da uopšte nije video ženu, pošto je vidljivost u ovom delu „Zrenjaninca“ veoma smanjena jer ne radi osvetljenje.

Žena je prelazila saobraćajnicu van pešačkog prelaza i na mestu koje je potpuno neosvetljeno – rekli su policajci koji su vršili uviđaj.

Na mestu nesreće sinoć su se formirale kilometarske kolone i to u oba pravca, od isključenja za Kovilovo pa skoro sve do Lisičjeg jarka.

Tragedija koja se desila je dokaz o ogromnoj opasnosti koja preti pešacima na ovom delu Zrenjaninskog puta.

Sugrađani su godinama upozoravali na ovaj rizik, ali do sada pravo rešenje za pešake nije pronađeno, a osvetljenost je u večenjim časovima praktično nikakva!

Apelujemo na nadležne da hitno pronađu rešenje za ovaj problem kako bi svi učesnici u saobraćaju, a naročito pešaci postali bezbedni.

1 Comment

  1. Na žalost al ko god da je kriv
    Najveći krivac je onaj koji nikako da osvetli put !!!
    Stavili betonske pregrade i završili ne ne ne ide to tako treba ih tužiti al dzaba mi smo na levoj obali gradjani drugog reda 😔

Leave a Reply

Prethodna priča

Počinje sezona klizanja na Tašu, dva dana klizanje besplatno

Sledaća priča

Cena vrtića u Beogradu ostaje ista i u sledećoj godini

Poslednje od Hronika