Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Silvester Stalone u novom nastavku Plana bekstva

u Dešavanja od

Godinama nakon što je uspeo izvući se iz zatvora zvanog „Grobnica“, za koji se smatralo da je iz njega nemoguće pobeći, Ray Breslin (Sylvester Stallone) predvodi novi vrhunski tim zaštitnika.

Ali kad jedan od njegovih saradnika, hladnokrvni majstor wing chuna Shu (kineska zvezda Xiaoming Huang) nestane – unutar kompjuterizovanog tehnološkog lavirinta užasa poznatog kao Had, gde su zatvorenici primorani da se bore poput zveri – Breslin odluči da se vrati još jednom u zatvor kako bi spasio prijatelja.

Plan bekstva 2 obećava svojim gledaocima vrhunsku napetu priču. Pored Stalonea u filmu jednu od glavnih uloga tumači i Dejv Batista.

Ekskluzivno za medije Silvester Stalone je progovorio o svojim motivima da učestvuje u stvaranju drugo dela filma Plan bekstva.

Ta ideja da završiš negde zarobljen i pokušavaš se odatle spasiti je zabavna i nalik je igri strategije u kojoj gledaoci mogu da uživaju – izjavio je Stalone.

Film prikazuje i međugeneracijski sukob, a nova, mlađa generacija sad će spoznati koliki je izazov preuzeti na sebe svu odgovornost.

Film Plan bekstva 2 u bioskope stiže danas u distribuciji Blitz filma. 

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh