Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Nevreme, kako došlo tako i otišlo - 2014

Problemi sa napajanjem električnom energijom usled nevremena

u Servisne informacije od

Danas oko 17 h Beograd je pogodilo jako nevreme praćeno kišom i gradom. Leva obala Dunava bila je takođe pogođena i tom prilikom stvoreni su određeni problemi.

Oluja koja je pogodila naš deo grada u nekim delovima uzrokovala je prekid u napajanju električnom energijom.

Od sugrađana smo dobili informacije da struje nije bilo u delovima Borče i Krnjače a da je u međuvremenu u naselju Pretok kvar popravljen. Pretpostavljamo da su zahvaćena još neka naselja ili delovi naselja ali trenutno nemamo precizne informacije.

Pozvali smo EDB da se informišemo o problemima ali nije bilo moguće dobiti operatere, već samo snimljenu poruku da postoje problemi u napajanju širom Beograda usled nevremena i da su ekipe na terenu i otklanjaju kvarove. Oni, takođe, mole sugrađane za strpljenje i poručuju da će kvarovi biti otklonjeni u najkraćem mogućem roku.

 

1 komentar

  1. Juče u Padinskoj skeli nije bilo struje od 16:00 – 20:50 h.
    Inače u pomenutom naselju malo, malo nema električne energije skoro tako reći svakodnevno i kada nema nevremena. Takođe pomenuto naselje veoma često ostaje i bez vode, u većini slučajeva kada nema struje takođe nestaje i voda. Ima dve godine kako je naselje navodno prebačeno na Beogradski vodovod a istina je da samo dobijamo račune od BG Vodovoda a vodu i dalje dobijamo od PKB-a preko pumpi a ta voda je i lošijeg kvaliteta, tako da kad god nema struje mi nemamo ni vode jer pumpe nemaju mogućnost rada bez električne energije.
    Nažalost niko se ozbiljno ne bavi ovim problemima.

    Srdačan pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Servisne informacije

Idi na Vrh