in

Posle više od tri meseca u bioskope stiže „Sudija“

Posle više od tri meseca u bioskope stiže Sudija - 2015
Posle više od tri meseca u bioskope stiže Sudija - 2015

„Sudija“ (The Judge) prvi je film u produkciji filmske kuće „Team Downey“ koju su osnovali Robert Dauni Džunior, najplaćeniji glumac Holivuda, i njegova žena Sjuzan Dauni, inače već etablirani holivudski producent.

Povodom saradnje i samog filma Sjuzan Dauni je izjavila: „Ovaj projekat je zaista izuzetno važan za nas. Po prvi put udružili smo snage u želji da bioskopskoj publici donesemo jedno kvalitetno filmsko iskustvo i mislim da smo uspeli u tome. Film deklarišu kao muški, istina, iako su u filmu Dauni i Duval vodeći likovi, smatram da je Vera objekat oko kog se odvija radnja i osnovni pokretač odnosa izmedju likova.

Sudija (The Judge) prvi je film u produkciji „Team Downey „ filmske kuće koju su osnovali Robert Dauni Džunior, najplaćeniji glumac Holivuda i njegova žena Sjuzan Dauni

Dvojica imenjaka – glumačka legenda i oskarovac Robert Duval i zli momak Holivuda Robert Dauni Džunior, naći će se zajedno na optuženičkoj klupi u filmu „Sudija“ koji večeras stiže u domaće bioskope.

Sudija je priča o uspešnom i samoživom advokatu Hanku Palmeru koji nakon smrti majke dolazi u rodni grad. Osim porodice od koje se u potpunosti otuđio, Palmera dočeka i optužnica podignuta protiv njegovog oca, uglednog penzionisanog sudije koji je u službi pravde proveo 42 godine, a koja ga tereti za ubistvo.

Briljantni mladi pravnik mora da obuzda svoju aroganciju, pomiri se sa porodicom i ponovo zadobije očevo poverenje kako bi pobedio u najvažnijem slučaju karijere…

Film „Sudija“ režirao je David Dobkin, a u njemu se pojavljuju i dobitnik Oskara Bili Bob Tornton, dobitnica Oskara Melisa Leo i Vinsent d’Onofrio.

Film u bioskope dolazi danas, u četvrtak 29. januara, a do tada vam predstavljamo ovaj napeti trejler:

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Niču deponije u Borči: Kontejneri odneti a kante nedostaju

    Dom zdravlja u Borči

    Dom zdravlja u Borči: 50 ljudi u redu za predaju knjižice