Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Asfaltirana rupa u Borči, LOBI

Posle godinu i po dana sanirana iskopina

u Servisne informacije od

Što bi rekli u narodu – što je sigurno sigurno je! Tim sloganom su se nadležni verovatno vodili kada su većali šta će sa rupom koju su napravili kako bi popravili kvar na vodovodnoj mreži.

Naime, tog prohladnog januarskog dana, taman smo se osvestili od novogodišnje noći i reprize, a neki od nas nisu mogli ni pošteno da se okupaju. Tačnije nekolicina stanovnika u ulici Ratnih vojnih invalida u Borči. Pukla je cev. 🙁

Ruku na srce, radnici JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” izašli su na teren veoma brzo i otklonili kvar tako da se snabdevanje vodom ubrzo normalizovalo, ali rupa je ostala kao uspomena i dočekala još jednu novu godinu. 🙂 Jer nikad se ne zna, možda pukne opet pa treba opet kopati.

Zanimljivo:  Čekajući u nedogled autobuse u Borči sugrađani već zbijaju šale

Asfaltirana rupa u Borči, LOBI

U međuvremenu odvijali su se povremeno radovi, kvar je saniran pa je opet nastao, pa se opet kopalo, sve u svemu godinu i po dana do normalizacije situacije.

Nakon godinu i po dana odlučeno je da je kvar kvalitetno otklonjen i da se može u potpunosti sanirati put i asfaltirati kako valja i dolikuje. To je učinjeno na profesionalan način i sada je sve u redu.

Razmišljali smo u koju kategoriju da stavimo ovu vest, razmatrali dodavanje nove kategorije “zanimljivosti” ili “verovali ili ne”, ali ipak smo ostali strogo profesionalni i ostavili je u “servisne informacije”. Ako bude još ovakvih slučaja verovatno ćete biti svedoci dodavanja nove kategorije na vaš i naš portal LOBI. 😉

Zanimljivo:  Autobuske linije 96 i 85 ponovo izmenjenom trasom u Borči
Povezane teme:

1 komentar

  1. Имате исту толику, ако не и већу “ископину” и на углу улица Растка Немањића и Карловачке митрополије.
    Ова раскрсница, као и мостић (буквално мостић) су ионако урађени као да су их правили Лилипутанци – тако је све широко и велико. Скоро је немогуће мимоилажење аутомобила (а нема минута да не прође неки, јер мостић је скоро једина веза целог насеља Мали Збег и Борче 5).
    Само је рупа од 30 центиметара дубине и метар и по ширине недостајала да повећа ионако “велику” проточност раскрснице.
    Обзиром да смо на добром путу да радови потрају као и ови о којима сте писали, молим Вас да дођете и сликате тај (ко зна који по реду) пример лењости и некомпетентности наших јавних предузећа и “стручњака” који их воде!
    Унапред хвала.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Servisne informacije

Idi na Vrh