in ,

Počinje kombinovano zaprašivanje komaraca iz vazduha i sa zemlje

Počinje kombinovano zaprašivanje komaraca iz vazduha i sa zemlja

Kombinovano zaprašivanje komaraca iz vazduha i sa zemlje konačno će biti obavljeno u četvrtak i petak, 5. i 6. juna.  Idealni vremenski uslovi omogućili su prskanje iz vazduha koje je neophodno zbog pojave velikog broja komaraca.

Nadležni su konačno krenuli u borbu protiv komaraca kojih ove godine ima u nezapamćenom broju. Kombinovana akcija zaprašivanja počeće sutra jer su se stvorili idealni uslovi sa suzbijanje iz vazduha i sa zemlje.

Vremenski uslovi su doveli do pojave velikog broja komaraca u Beogradu. Sutra, u petak i subotu sprovodićemo kombimbinovani tretman uništavanja i tako svesti brojnost komaraca na biološku normu“, izjavio je dr Milutin Đorđević, profesor Fakulteta veterinarske medicine i član stručnog tima za suzbijanje komaraca Gradskog sekretarijata za zaštitu životne sredine

Nova generacija komaraca izletela je napolje, što je dovelo do povećanja brojnosti. Vreme nam nije išlo na ruku, jer mora biti četiri do pet dana bez kiše kako bismo krenuli sa tretmanom suzbijanja, objašnjavaju u Institutu za biocide.

Na najezdu komaraca žalili su se gotovo svi građani leve obale Dunava. Izdržimo još danas jer će nas od sutra komarci, valjda, manje terorisati.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Pre bih rekao zaprasivanje stanovnistva kancerogenim hemikalijama!
    Pogledajte koliko je bolesnih oko nas ,najbolesnija smo nacija u Evropi!
    Ovi koji ovo odobrili su za zatvor!!

Koncert plesne grupe „Fly“ u Ustanovi kulture

Koncert plesne grupe „Fly“ u Ustanovi kulture Palilula

Sutra bez struje delovi Borče

Delovi Borče sutra bez struje