in

Počeo dvanaestočasovni karantinski online koncert grupe Van Gogh

Članovi rok sastava „Van Gog“ rešili su da, osim jedne pesme koju su svako veče, od početka vanrednog stanja, poklanjali svojim pratiocima pod sloganom „Ko peva zlo ne misli“, prošire repertoar i održe virtuelni „mini karantin koncert“ čiji je repertoar izabrala publika.

Više od 24.000 pratilaca sa svih strana sveta je u četvrtak u lajv strimu i nakon nastupa odslušalo 10 pesama koje su sami birali, među kojima su najviše pozitivnih komentara dobili stariji hitovi „Mama“, „Ludo luda“, „Zamisli“, „Neko te ima“.

U virtuelnoj interakciji koja je zahuktala emocije s obe strane strima, Ðule, Srba i Gaga nesebično su na zahtev pratilaca izveli i „Kiselinu“, „Brod od papira“, „Anđele, moj brate“.

Taman kada je publika posle svirke pomislila da je to kraj, frontmen grupe Zvonimir Đukić tek, zagrejanih prstiju i glasnih žica, pozvao je svoje pratioce da se priključe energičnoj muzičkoj trojci u dvanaestočasovnom virtuelnom druženju, koje niko pre nije izveo u lajv strimu, u subotu od 17.00 časova do 5 ujutru pod sloganom „Rokenrol spas u policijski čas“.

Pratioci su s oduševljenjem poslali na stotine komentara kojima su potvrdili svoje onlajn prisustvo na druženju koje će im, kako su istakli, ulepšati dane koje provode u kući.

Tokom 12 sati biće muzike, priče, čitaćemo odlomke iz knjiga, čitaćemo poruke pratilaca, družićemo se i jedni drugima olakšati ove dane – kaže Đule.

Ovaj svojevrsni karantinski koncert već je počeo pa predlažemo da se priključite putem njihove Facebook stranice OVDE.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Najnovije mere, vikendom policijski čas od 15 časova, pijace zatvorene

Danas je počela prijava dece za upis u vrtiće i to isključivo elektronski