"Pazi s kime spavaš", još jedna besplatna predstava - www.lobi-info.rs

„Pazi s kime spavaš“, još jedna besplatna predstava

2 minuta za čitanje

Centar za kulturu Vlada Divljan, organizuje još jednu u nizu besplatnih predstava za sugrađane sa opštine Palilula. Predstava „Pazi s kime spavaš“, će se igrati na sceni Centra za kulturu, u četvrtak 22. marta od 20.00 časova.

Komedija Semira Gicića, u režiji Igora Damnjanovića, je priča o zabranjenoj ljubavi. Ona se dešava uvek i svuda. To je ona ljubav zbog koje ne može da se spava.

Ne pomaže tu ni voda, majko, ni ljekari, ni travari… Neko bi rekao: ljubav je samo riječ i ništa više…ili: današnji muškarac prevari pa ode…ili: s muškarcima stvari stoje baš ovako…bez njih je teško, s njima nije lako…ili: ti znaš da vara te, znaš da laže te…kralj ponoći, prosjak zore…sa njim biće samo gore… Ali, ako ti je neko poziv koji se ne odbija. I ako ti je neko bio sve. Glavni lik iz serije a ti devojka koja u sve veruje. Onda…ma neka ide život…jer dobijaš ponekad, nekad izgubiš…samo… PAZI S KIME SPAVAŠ!

Čitav tekst ove urnebesne predstave je sastavljen od stihova popularnih zabavnih i narodnih pesama domaćih i autora u okruženju. Ovi, svima poznati stihovi, su stavljeni u dramske okolnosti i situacije čime ova predstava, pored odličnog zapleta i odlične glumačke ekipe, garantuje i smeh do suza.

U predstavi igraju Mirka Vasiljević, Igor Damnjanović, Zinaida Dedakin, Nemanja Janičić i Semir Gicić.

Ulaz je slobodan uz prethodno preuzetu ulaznicu. Podela besplatnih ulaznica za predstavu je u ponedeljak 19.03. od 12.00 do 20.00 časova, na biletarnici Centra za kulturu Vlada Divljan.

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Od danas na Paliluli pripremna nastava za malu maturu

Sledaća priča

Promocija mini rukometa u borčanskim školama

Poslednje od Dešavanja