in

„Pazi s kime spavaš“, još jedna besplatna predstava

Centar za kulturu Vlada Divljan, organizuje još jednu u nizu besplatnih predstava za sugrađane sa opštine Palilula. Predstava „Pazi s kime spavaš“, će se igrati na sceni Centra za kulturu, u četvrtak 22. marta od 20.00 časova.

Komedija Semira Gicića, u režiji Igora Damnjanovića, je priča o zabranjenoj ljubavi. Ona se dešava uvek i svuda. To je ona ljubav zbog koje ne može da se spava.

Ne pomaže tu ni voda, majko, ni ljekari, ni travari… Neko bi rekao: ljubav je samo riječ i ništa više…ili: današnji muškarac prevari pa ode…ili: s muškarcima stvari stoje baš ovako…bez njih je teško, s njima nije lako…ili: ti znaš da vara te, znaš da laže te…kralj ponoći, prosjak zore…sa njim biće samo gore… Ali, ako ti je neko poziv koji se ne odbija. I ako ti je neko bio sve. Glavni lik iz serije a ti devojka koja u sve veruje. Onda…ma neka ide život…jer dobijaš ponekad, nekad izgubiš…samo… PAZI S KIME SPAVAŠ!

Čitav tekst ove urnebesne predstave je sastavljen od stihova popularnih zabavnih i narodnih pesama domaćih i autora u okruženju. Ovi, svima poznati stihovi, su stavljeni u dramske okolnosti i situacije čime ova predstava, pored odličnog zapleta i odlične glumačke ekipe, garantuje i smeh do suza.

U predstavi igraju Mirka Vasiljević, Igor Damnjanović, Zinaida Dedakin, Nemanja Janičić i Semir Gicić.

Ulaz je slobodan uz prethodno preuzetu ulaznicu. Podela besplatnih ulaznica za predstavu je u ponedeljak 19.03. od 12.00 do 20.00 časova, na biletarnici Centra za kulturu Vlada Divljan.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Od danas na Paliluli pripremna nastava za malu maturu

    Promocija mini rukometa u borčanskim školama