in

„Oušnovih 8” sada sa Sandrom Bulok stiže u bioskope

Nakon duže pauze, nastavlja se kriminalistička saga pod zajedničkim nazivom “Oušn”. Nakon trilogije, odnosno jedanaestice, dvanaestice i trinaestice, četvrti nastavak je vezan uz broj 8.

„Oušnovih 8” nastavak je trilogije o najvećim kriminalističkim umovima. Nakon što smo u prva tri filma gledali face popur Džordža Klunija i Meta Dejmona, sada je vreme da žene preuzmu inicijativu.

Sandra Bulok, koja glumi sestru gospodina Oušna, odnosno Klunija, zatim Rijana, Kejt Blanšet  i ostale lepotice, nalaze se u novoj ekipi koja želi plen jedne druge lepotice, En Hetvej.

Više od pet godina, koje je provela u zatvoru, Debi Oušn je iskoristila za smišljanje savršenog plana. Sandra Bulok kaže kako je Debi mozak operacije kao i njen brat Deni.

Ona prepoznaje talenat i zna kako sastaviti najbolji tim koji će obaviti posao. To joj je u krvi. Ona je lopov iz porodice  lopova. To voli i u tome je dobra. – kaže Sandra Bulok

Kako dodaje, za Debi je uzbuđenje ukrasti nešto i pokušati se izvući bez posledica. Ovaj put planira ukrasti nešto na javnom mestu, okružena stotinama ljudi i pod budnim okom kamera.

Prva osoba s kojom se Debi  povezuje je njena stara partnerka u zločinu, Lou.  „Debi mora namamiti Lu natrag u taj svet,” kaže Bulok. „Ne gubi vreme, mora je nekako uveriti da je njen plan dovoljno dobar i vredan rizikovanja života koji je Lu izgradila dok je Debi bila u zatvoru.

A kako će i da li njihov plan sprovesti u delo saznajte u bioskopima, jer film „Oušnovih 8” u svim bioskopima možete da pogledate od ovog četvrtka, u distribuciji Blitz Film-a.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Uskoro revanš na levoj obali za plasman u 1. Beogradsku ligu

    Dan zdravih navika i dobrovoljno davanje krvi u Borči