Novogodišnji paketići i zimske čarolije na Paliluli - www.lobi-info.rs

Novogodišnji paketići i zimske čarolije na Paliluli

1 minut za čitanje
5

Tradicija se nastavlja jer će i ove godine biće podeljeni novogodišnji paketići za sve mališane sa teritorije opštine Palilula, samo ovog puta za uzraste od jedne do šest godina.

Opština je iz sopstvenih sredstava obezbedila paketiće za decu uzrasta od tri do šest godina, dok će uz tu donaciju paketiće dobiti i deca od jedne do tri godine.

Prijave za decu koja ne idu u obdanište vrše se od danas do 20. decembra u prostorijama Opštine, u Takovskoj 12, dok će deca koja idu u vrtić vaučere dobiti od svojih vaspitačica.

Novina je i to da se manifestacija više ne zove „Deda Mraz je sa Palilule“ već „Zimske čarolije na Paliluli“.

Predhodnih godina je deljeno oko 8.000 paketića za decu uzrasta od 3 do 7 godina i najčešće na manifestaciji ogranizovanoj u Hali Pionir uz muzičko-scenski program sa Deda Mrazom.

Još nije poznato kako će ove godine biti organizovano jer opština ne želi da nam pruži pomenute informacije.

5 Comments

  1. Zbog čega opstinska vlast i SNS ne zele da vam daju informacije o decijoj manifestaciji? Velika sramota za mladog politicara Jovicica, Palilulci ne vole bahatost!

  2. A za decu mladju od godinu dana NISTA???? Deci koja su rodjena u oktobru, novembru i decembru nemaju cak ni povracaj pdv-a, ni povecan roditeljski dodatak…Strasno!

  3. Detetu od 16meseci dali 3 cokoladne bananice 2 kese tvrdih bombona 3 sokica u tetra paku cokolada sa rizom i domacica keks umesto da su spakovali neku igrackicu stvarno svaka cas pretsedniku opstine SRAM VAS BILO

  4. Kad vidim ove BESRAMNE komentare, ubedjen sam da opstina nije trebalo da dodeljuje NISTA. Imaju dovoljno novca da planiraju porodicu, a niko ne ume da kaze HVALA kada dobije nesto BESPLATNO. Kada su takvi roditelji danas, kakva ce biti ta NESRECNA deca sutra? JAD, BEDA BRUKA i SRAMOTA!

Leave a Reply

Prethodna priča

Posle 49 godina rekonstruiše se zgrada u Kovilovu

Sledaća priča

Završeni radovi na putu ka Sefkerinu

Poslednje od Dešavanja