Nemački špijun pronađen mrtav u Borči - www.lobi-info.rs

Nemački špijun pronađen mrtav u Borči

2 minuta za čitanje
1
Nemački špijun pronađen mrtav u Borči-2015

Policija je otkrila da je ovaj Nemac istraživao kretanje ruskih podmornica i terorističku organizaciju „Islamska država“ a u njegovom stanu pronađeno je nekoliko laptopova, tableta, preko 15 kartica za banke od kojih je pet bilo u funkciji i više nemačkih i srpskih pasoša.

Iako je nađen mrtav 3. jula, policija je tek prekjuče otkrila sumnjive dokumente, fotografije i mape ali i policijsku značku SR Nemačke, koja glasi na izvesnog Tomasa Lederstatera za koga se sumnja da je nemački tajni agent koji je danima ležao mrtav u Borči.

Policija je otkrila više nemačkih i srpskih pasoša sa različitim imenima!

U stanu je pronađena i fascikla sa fotografijama, dokumentima i detaljnim opisom svih terorističkih napada koji su se u prethodnih 15 godina događali po svetu.

Srpska policija je Ambasadi Nemačke u Srbiji poslala zahtev za izjašnjenje i dostavila izveštaj sa brojem pasoša i datumom rođenja ispisanog na dokumentu – 1. mart 1966. godine!

Telo Nemca u Borči pronašle su komšije jer im je bilo sumnjivo što ga nekoliko dana nisu videle ni čule a iz stana u kojem je živeo počeo je da se širi neprijatan miris. Kada je policija ušla, pronašla je leš u poodmakloj fazi raspadanja!

Nemac je živeo sam u garsonjeri u prizemlju zgrade od početka maja kada se doselio. Bio je visok, mršav i ćelav. Komšije dodaju da je bio jako povučen i da ni sa kim nije razgovarao.

Kako se u prvi mah pretpostavljalo da je u pitanju prirodna smrt, policija nije izvršila uviđaj a telo je odneto na obdukciju. Uzrok smrti i dalje nije utvrđen a istraga je u toku.

Stan je od 3. jula bio zapečaćen i niko u njega nije ulazio do 14. jula kada su stanodavci od policije zatražili da se stan otpečati kako bi ga sredili. Policija je došla da otvori stan i tek tada su videli…

Izvor: Kurir

1 Comment

  1. pa to se samo kod nas se prvo predpostavlja da je prirodna smrt u pitanju u svim normalnim zemljama se prvo uradi uvidjaj pa sve ostalo

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Policija poziva građane da se jave ukoliko prepoznaju osumnjičenu sa fotografije

Kako najlakše da podnesemo ove afričke vrućine-2015
Sledaća priča

Kako najlakše da podnesemo ove afričke vrućine

Poslednje od Hronika