Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Nemački špijun pronađen mrtav u Borči-2015

Nemački špijun pronađen mrtav u Borči

u Hronika od

Policija je otkrila da je ovaj Nemac istraživao kretanje ruskih podmornica i terorističku organizaciju „Islamska država” a u njegovom stanu pronađeno je nekoliko laptopova, tableta, preko 15 kartica za banke od kojih je pet bilo u funkciji i više nemačkih i srpskih pasoša.

Iako je nađen mrtav 3. jula, policija je tek prekjuče otkrila sumnjive dokumente, fotografije i mape ali i policijsku značku SR Nemačke, koja glasi na izvesnog Tomasa Lederstatera za koga se sumnja da je nemački tajni agent koji je danima ležao mrtav u Borči.

Policija je otkrila više nemačkih i srpskih pasoša sa različitim imenima!

U stanu je pronađena i fascikla sa fotografijama, dokumentima i detaljnim opisom svih terorističkih napada koji su se u prethodnih 15 godina događali po svetu.

Zanimljivo:  Iz Dunava, kod Ade Huje, izvučeno telo muškarca

Srpska policija je Ambasadi Nemačke u Srbiji poslala zahtev za izjašnjenje i dostavila izveštaj sa brojem pasoša i datumom rođenja ispisanog na dokumentu – 1. mart 1966. godine!

Telo Nemca u Borči pronašle su komšije jer im je bilo sumnjivo što ga nekoliko dana nisu videle ni čule a iz stana u kojem je živeo počeo je da se širi neprijatan miris. Kada je policija ušla, pronašla je leš u poodmakloj fazi raspadanja!

Nemac je živeo sam u garsonjeri u prizemlju zgrade od početka maja kada se doselio. Bio je visok, mršav i ćelav. Komšije dodaju da je bio jako povučen i da ni sa kim nije razgovarao.

Kako se u prvi mah pretpostavljalo da je u pitanju prirodna smrt, policija nije izvršila uviđaj a telo je odneto na obdukciju. Uzrok smrti i dalje nije utvrđen a istraga je u toku.

Zanimljivo:  Knjižara Čičak u Borči ima baš, ali baš sve za školu

Stan je od 3. jula bio zapečaćen i niko u njega nije ulazio do 14. jula kada su stanodavci od policije zatražili da se stan otpečati kako bi ga sredili. Policija je došla da otvori stan i tek tada su videli…

Izvor: Kurir

Povezane teme:

1 komentar

  1. pa to se samo kod nas se prvo predpostavlja da je prirodna smrt u pitanju u svim normalnim zemljama se prvo uradi uvidjaj pa sve ostalo

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh