in

Najbolje mesto za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju – Dr Vergaš u Borči

????????????????????????????????????

Savremeni način života sve više iscrpljuje nas i naš organizam. Od predugog sedenja, napornog stajanja, teškog fizičkog posla, ali i učestale neaktivnosti, dolazi do nesnosnih bolova koji nam svakodnevno otežavaju obavljanje i najprostijih radnji.

U situacijama kada trpite takve bolove, neophodno je da imate kome da se obratite i to u svojoj blizini, kako bi potražili stručnu medicinsku pomoć.

Upravo je pravo mesto Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Vergaš, koja postoji u Borči više od 20 godina. Za one koji ne znaju, nalazi se u ulici Bele Bartoka 24a i prva je privatna ustanova te vrste na levoj obali Dunava.

Njihovo ime i tradicija, sinonim su za kvalitetno i temeljno lečenje svih oblika fizijatrijskih tegoba. Sugrađanima iz centralnih gradskih opština su na raspolaganju u svojoj ordinaciji u Vlajkovićevoj 13, u centru Beograda.

Hiljade zadovoljnih klijenata iz Beograda, ali i cele Srbije, najbolja su preporuka za uspešan tim iskusnih doktora i terapeuta Specijalističke ordinacije Dr Vergaš. Oni će sa najvećom pažnjom pristupiti dijagnostifikovanju Vaših bolova u zglobovima, kičmi, ekstremitetima i ligamentima.

Kada zakažete pregled u ordinaciji Dr Vergaš, jednostavno se prepustite iskusnom timu stručnjaka, koji će u konsultaciji sa vama i vašim potrebama, uz poštovanje i uvažavanje pristupiti rešavanju vaših zdravstvenih problema.

Specijalistički tim doktora ove ordinacije, na stručan i pouzdan način će odrediti najefikasniji metod daljeg lečenja i rehabilitacije.

Najsavremenija aparatura i laserska tehnologija kojom može da se pohvali mali broj ordinacija u regionu, najsigurnija je garancija visokog procenta uspešnosti izlečenja.

I što je najvažnije, iskustva brojnih zadovoljnih pacijenata snažna su potvrda efikasnosti Specijalističke ordinacije Dr Vergaš, a očekuju vas i promotivne cene! Više uvek možete saznati na njihovom sajtu ili FB stranici.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jutros gužve na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu

Zbog sudara jutros haos na Pančevačkom mostu