in

Na Zadušnice zabranjen ulaz motornim vozilima na groblja

JKP „Pogrebne usluge” saopštilo je da će na Zadušnice, u subotu 10. oktobra, na svim grobljima biti zabranjen ulazak automobilima od 7.00 do 15.00 časova.

Kapije za ulaz motornih vozila biće otvorene od 15.00 do 18.00 časova, a iz „Pogrebnih usluga” apeluju na građane da za odlazak na groblje, umesto svojih automobila, koriste gradski prevoz.

U nedelju, 11. oktobra, kapije će biti otvorene za ulaz motornih vozila od 7.00 do 18.00 časova, osim na Novom, Zemunskom i Topčiderskom groblju.

Za posetioce koji se teže kreću i starije sugrađane, na najvećim gradskim grobljima – Lešću, Orlovači i Novoj Bežaniji, obezbeđena su tri minibus vozila koja će ih besplatno prevoziti.

U slučaju potrebe, prevoz će biti obezbeđen i na groblju Zbeg. Organizovani prevoz će saobraćati u određenim intervalima, od 7.00 do 15.00 časova.

Roditeljima koji dolaze na groblja sa decom preporučuje se da vode računa o njihovom kretanju pošto je na groblju zabranjen pristup deci mlađoj od 10 godina bez pratnje odraslog lica.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Izmene na linijama 43 i 95, kao i noćnoj liniji 101

Predstava „Pinokio za odrasle“ besplatno u CK Vlada Divljan