in

Mesto gde kreirate i čuvate vaše uspomene- Infinity Marketing Studio u Borči

Potrebni su vam privlačni posteri i zanimljive vizit karte? Tražite rešenje za izradu sajta i logotipa firme? Potrebne su vam profi fotografije ili želite da sačuvate uspomene sa bitnih događaja u vašem životu?

Ako je odgovor DA, onda vam preporučujemo Agenciju za marketing, grafički i web dizajn, fotografske usluge i digitalnu štampu – IMS Infinity Marketing Studio u Borči.

IMS je nastao 2015. godine sa ciljem da ponudi najviši kvalitet. Stručan tim sa višegodišnjim iskustvom, savremena oprema, poštovanje rokova i pristupačne cene, samo su neke od prednosti koje nude.

Web dizajn je najbitniji za kreiranje imidža firme ili brenda, stoga nude jedinstvena dizajnerska rešenja.

IMS će vam pomoći da izgradite prepoznatljiv identitet kompanije. Spremni su da dizajniraju sve što zamislite, od logotipa preko vizitke do kataloga i jelovnika. Najpopularniji proizvodi su posteri, kalendari, vizit karte, flajeri, rokovnici, hemijske ili upaljači,sa logotipom kompanije ili brenda.

Fotografije predstavljaju najlepše čuvare uspomena na vaše najvažnije događaje. Kako bi dugo uživali u prelistavanju Vaših fotografija, IMS nudi izradu fotografija na prenosnoj mašini, momentalno, bilo kada i bilo gde.

Takođe, IMS pruža i usluge profesionalnog fotografisanja venčanja, rođendana, krštenja, modela, enterijera,eksterijera, proizvoda… A trenutno je u toku Novogodišnja akcija fotografisanja u studiju.

Proteklih dana su postali partneri sa Beotel Net-om, što znači da nude sve Beotel usluge, kao što su ADSL, IPTV, fiksni telefon, internet, hosting, registracija domena itd.

Studio IMS nalazi se u ulici Save Mrkalja 28 u TC „Borča City“ u Borči u blizini pijace. Više informacija možete saznati putem telefona 011/3320-500 ili na FB stranici.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Za čišćenje snega može da se zaradi i do 1.800 dinara dnevno

Roditelji oprezno, na levoj obali ulice do škola i vrtića i dalje pod ledom!