in

Kursevi stranih jezika za mlade na Paliluli

Kancelarija za mlade Palilula organizuje kurseve stranih jezika koje mogu da pohađaju mladi od 15 do 30 godina kako sa teritorije opštine Palilula, tako i iz celog Beograda.

Jezici koji će se izučavati na kursevima su engleski, nemački, italijanski, španski, ruski, ukrajinski i albanski jezik.

Ovim projektom KZM Palilula obezbeđuje mogućnost svim volonterima Kancelarije da potpuno besplatno pohađaju kurseve, a svim ostalim mladim ljudima koji se prijave preko njih daju mogućnost da pohađaju kurs uz mesečnu participaciju od 1200 dinara.

Sve tehničke uslove obezbeđuje KZM Palilula kako bi dala šansu što većem broju mladih da za simboličnu cenu steknu nova znanja i veštine.

Jedan ciklus kurseva traje do četiri meseca, kursevi se održavaju dvočasovno jedanput nedeljno (sat i po vremena), a po završetku kursa svi polaznici dobijaju potvrde o završenom stepenu izabranog kursa jezika.

Ukoliko ste zainteresovani pošaljite prijavu u vidu aplikacionog formulara na e-mail adresu: palilulakzm@gmail.com do 20. oktobra 2017. godine.

U aplikacionom formularu potrebno je navesti:

IME I PREZIME; GODINA ROĐENJA; KURS JEZIKA ZA KOJI STE ZAINTERESOVANI; NIVO JEZIKA KOJI ŽELITE DA POHAĐATE; BROJ TELEFONA; E-MAIL ADRESA.

Nakon 23. oktobra svi prijavljeni kandidati biće obavešteni o terminima održavanja prvog časa putem telefona od strane profesora.

Podsetimo, prostorije Kancelarije za mlade Palilula se nalaze u sklopu Centra za kulturu Vlada Divljan, u Ulici mitropolita Petra 8.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    „Zelenilo“ nije zaboravilo Borču

    Vanredna čišćenja na teritoriji leve obale