in

Krnjača: Na Zrenjaninskom putu nakon saobraćajnog udesa, usledila tuča!

Krnjača: Na Zrenjaninskom nakon saobraćajnog udesa usledila tuča

Na Zrenjaninskom putu, kod Krnjače, jutros oko 4.25, došlo je do udesa u kojem su povređene tri osobe. Samo 20 minuta kasnije, na istom mestu, povređen je muškarac, najverovatnije u tuči posle saobraćajnog udesa.

U saobraćajnoj nesreći u Krnjači, u blizini kafane „Bele zore“ na Zrenjaninskom putu, povređene su tri osobe – 28-godišnja žena i muškarac, i drugi muškarac koji ima 49 godina.

U pitanju su lakše telesne povrede i istezanje vrata. Povređeni su prebačeni u Urgentni centar, kaže Nada Macura.

Samo 20 minuta kasnije, na istom mestu, muškarac star oko 31 godinu, povređen je, najverovatnije, u tuči posle saobraćajnog udesa.

Muškarac je zadobio razderotinu glave i prevezen je u Urgentni centar, objasnila je Macura.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Bal na Dunavu: Stiže Jedriličarska regata

    Bal na Dunavu – stiže jedriličarska regata!

    Javno komunalno preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija“ saopštilo je da zbog promene cene vode i odvođenja otpadnih voda, potrošači na majskom računu dobiće dve razdvojene stavke. Cena vode i odvođenje otpadnih voda, povećana za pet i po odsto. Potrošači koji vodu plaćaju preko uplatnica objedinjene naplate, mesečni obračun se vrši od 21. u prethodnom mesecu do 21. u tekućem mesecu. U skladu sa ovim rešenjem JKP “Infostan” će na majskim uplatnicama potrošača prikazati po dve stavke za utrošenu vodu i odvođenje otpadnih voda. Potrošači dobiće majski račun sa dve razdvojene stavke, prva za utrošenu vodu i odvođenje otpadnih voda u periodu pre povećanja cena, odnosno od 21.04-30.04. Druga stavka odnosiće se isto za utrošenu vodu i odvođenje otpadnih voda ali na period od 01.05-20.5 ali sa uračunatim povećanjem od pet i po odsto. Potrošači kojima vodovod naplaćuje direktno usluge, u slučaju da se račun formira za period potrošnje koji počinje pre prvog maja, isto će dobiti račun sa dve stavke. JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ obavestio je korisnike da za sve dodatne informacije ili reklamacije , mogu se obratiti direktno preduzeću i u poslovnimcama Infostana ili na broj telefona 011/3402 053.

    Poskupela voda u Beogradu za 5,5 %!