Knjižara Čičak u Borči ima baš, ali baš sve za školu

u Preporuka

Avgust polako protiče, a roditelji odbrojavaju dane do početka školske godine, svesni troškova i stresa koji će morati da podnesu kada krenu u potragu za knjigama i školskim priborom.

Ova školska kupovina obično se pretvori u pravu potragu, jer neretko različiti predmeti zahtevaju različite sveske i pribor. Potraga po megamarketima, iako su odlično snabdeveni, ne daje uvek najbolje rezultate, jer da bi ponudili niske cene veliki lanci često idu na uštrb kvaliteta.

Zato vam predlažemo da ove godine sve za školu pronađete u knjižari Čičak u Borči!

Od početka svog rada 2010. godine, ova knjižara imala je sluha za želje i potrebe svojih kupaca. Asortiman koji nude toliko je širok, da čak i najzahtevniji kupci izađu iz knjižare zadovoljni. U ovoj knjižari možete da pronađete sve što je vašim đacima potrebno za uspešan početak školske godine.

Osim najvećeg izbora i najpovoljnijih cena školskog pribora, ranaca i torbi najpoznatijih proizvođača i vodećih svetskih brendova, u ponudi su i  knjige, igračke, galerijska roba i još mnogo toga.

U svakom trenutku zaposleni će Vam pomoći da donesete najbolju odluku i ostanete zalepljeni za Čičak.

Radnim danima knjižara Čičak radi od 8 do 20 časova, pa će i zaposleni roditelji sa puno obaveza, imati dovoljno vremena da izaberu sve što je njihovim školarcima potrebno. Subotom su vam na raspolaganju do 17 časova, a nedeljom kako kažu i oni moraju da odmore.

Knjižara Čičak se nalazi na adresi Trg Oslobođenja 80v u Borči, odnosno u Centru 3 na predzadnjoj stanici autobusa 95, 85, 96 i 105L.

Kako bi došli spremni i obavili kupovinu školskog pribora još brže i jednostavnije, predlažemo da iskoristite njihovu online prodavnicu i upoznate se sa kompletnom ponudom knjižare Čičak – cicakshop.rs.

Tags:

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Preporuka

Idi na VRH