Kilometarska kolona na obilaznici zbog prevrnutog kombija (FOTO) - www.lobi-info.rs

Kilometarska kolona na obilaznici zbog prevrnutog kombija (FOTO)

2 minuta za čitanje
1

Večeras oko 17.30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda prilikom koje se kombi vozilo prevrnulo na bočnu stranu na obilaznici Pupinovog mosta u smeru ka Borči.

Od Hitne pomoći smo saznali da nisu imali poziv sa pomenute lokacije što najverovatnije znači da u udesu, srećom nije bilo povređenih.

Na lice mesta su odmah izašle dve patrole policije koje trenutno regulišu saobraćaj do dolaska šlep službe koja treba da ukloni vozilo sa puta.

Kombi vozilo je preprečilo dve kolovozne trake koje su zatvorene za saobraćaj, srednja i desna, dok je samo leva prohodna što je uticalo da se stvori kilometarska kolona vozila.

Udes se dogodio kod mostića na obilaznici na delu puta gde put blago krivuda, što predstavlja veliki problem, posebno za vozače koji prvi put prolaze pomenutom deonicom i istu ne poznaju.

Obilaznica je proteklih dana izuzetno opasna jer se zbog niske temperature, koja je za 5 stepeni niža nego u naselju, stvara poledica. Javna rasveta ne radi duže od godinu dana, a poslednjih dana gusta magla je čest slučaj, pa je samim tim vidljivost je smanjena na samo nekoliko metara!

Apelujemo na nadležne da reše problem sa osvetljenjem, koje nam očigledno ne manjka u glavnom gradu!

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.lobi-info.rs.

1 Comment

  1. Sramota vise jutros u 6i8 nije krenula sledeca u 6i23 .Na pola puta do zbega autobus propao puklo vazdusno jastuce od opterecenja….DOKLE VISE!!!

Leave a Reply

Prethodna priča

Na VMA nestašica gipsa zbog velikog broja građana sa povredama i prelomima

Sledaća priča

"Električni Orgazam" u okviru muzičkog programa "Zimskog festivala" u Borči

Poslednje od Hronika