Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Najnovija vest 2015

Kamion pokupio automobil na Zrenjaninskom putu

u Hronika od

Danas oko 11 h došlo je do sudara automobila i kamiona na Zrenjaninskom putu u smeru ka Borči u blizini stajališta „Pirotsko naselje” (kod „Đaka”).

Vozač automobila je pokušao preko duple pune linije da se uključi iz sporedne ulice na Zrenjaninski put u smer ka gradu.

U tom trenutku na automobil je naleteo kamion koji se nalazio u brzoj traci iz pravca grada. Vozač kamiona nije mogao da ukoči i pokupio je auto koji mu neočekivano presekao put.

– Upravo sam prisustvovala sudaru kamiona i auta na Zrenjaninskom putu. Bilo je strašno. Jedva sam izbegla sudar i, blago rečeno, pretrnula sam od straha, rekla je naša sugađanka Jaca, svedokinja ovog
udesa.

Zanimljivo:  Udes dva kamiona kod Dunavca izazvao ogromne gužve

Od Nade Macure, portparolke Hitne pomoći, saznali smo da je u saobraćajnoj nezgodi povređena žena suvozač starosti 60 godina. Ona je zadobila lakše povrede istegnuća vrata i tupu povredu levog ramena i transportovana je u Urgentni centar.

Možda betonska ograda duž Zrenjaninskog puta izgleda ružno i mnogi je smatraju „glupim” rešenjem ali ona je definitivno rešenje za smanjenje ovakvih udesa. Apelujemo na sve da vode računa u saobračaju, posebno na Zrenjaninskom putu.

Sinoć povređen dečak u Padinskoj Skeli

Sinoć oko 23 h dečak uzrasta oko 15 godina povređen je u udesu koji se dogodio na Putu za Padinsku Skelu. On je zadobio oguljotinu u predelu leve šake i desne butine i prevezen je u Dečju kliniku u Tiršovoj.

Zanimljivo:  Inspekcija ipak naterala Aman da u Krnjači počisti za sobom!
Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh