Kamion pokupio automobil na Zrenjaninskom putu - www.lobi-info.rs

Kamion pokupio automobil na Zrenjaninskom putu

2 minuta za čitanje
Najnovija vest 2015

Danas oko 11 h došlo je do sudara automobila i kamiona na Zrenjaninskom putu u smeru ka Borči u blizini stajališta „Pirotsko naselje“ (kod „Đaka“).

Vozač automobila je pokušao preko duple pune linije da se uključi iz sporedne ulice na Zrenjaninski put u smer ka gradu.

U tom trenutku na automobil je naleteo kamion koji se nalazio u brzoj traci iz pravca grada. Vozač kamiona nije mogao da ukoči i pokupio je auto koji mu neočekivano presekao put.

– Upravo sam prisustvovala sudaru kamiona i auta na Zrenjaninskom putu. Bilo je strašno. Jedva sam izbegla sudar i, blago rečeno, pretrnula sam od straha, rekla je naša sugađanka Jaca, svedokinja ovog
udesa.

Od Nade Macure, portparolke Hitne pomoći, saznali smo da je u saobraćajnoj nezgodi povređena žena suvozač starosti 60 godina. Ona je zadobila lakše povrede istegnuća vrata i tupu povredu levog ramena i transportovana je u Urgentni centar.

Možda betonska ograda duž Zrenjaninskog puta izgleda ružno i mnogi je smatraju „glupim“ rešenjem ali ona je definitivno rešenje za smanjenje ovakvih udesa. Apelujemo na sve da vode računa u saobračaju, posebno na Zrenjaninskom putu.

Sinoć povređen dečak u Padinskoj Skeli

Sinoć oko 23 h dečak uzrasta oko 15 godina povređen je u udesu koji se dogodio na Putu za Padinsku Skelu. On je zadobio oguljotinu u predelu leve šake i desne butine i prevezen je u Dečju kliniku u Tiršovoj.

Leave a Reply

Prethodna priča

„Tesla" tableti kao nagrada za najbolje osnovce Palilule

Sledaća priča

Večeras zaprašivanje komaraca

Poslednje od Hronika