in

Još jedan Novogodišnji koncert za najmlađe

Dečji kulturni centar Beograda u okviru „Beogradske zime”, čiji je organizator i pokrovitelj Grad Beograd, u subotu, 30. decembra, u 12 časova u sali „Donka Špiček”, u Takovskoj 8, pokloniće svojim najmlađim sugrađanima novogodišnji koncert „Deda Mraz nam stiže u grad”.

Publika će uživati u društvu Leontine Vukomanović, Minje Subote i Bojane Stamenov, koji će uz pomoć Hora i Baletskog studija DKCB-a i Hora „Čarolija” izvesti praznične hitove „Zvončići, zvončići”, „Preko brda, preko brega”, „Kada padne prvi sneg”, „Kukuriku, kokoda” i druge.

Istog dana, od 11 do 12 časova, u Atrijumu DKCB-a biće organizovana likovna radionica „Oslikaj svoju novogodišnju želju” u okviru koje će deca, zajedeno sa likovnim pedagozima DKCB-a, raznovrsnim tehnikama oslikavati čestitke i tako pokazati na koji način doživljavaju Novu godinu i praznike. Osim radionica, goste će animirati Peđolino i mađioničar Džigi.

Ulaz je besplatan, a obavezna je rezervacija karata na broj telefona 011/ 3242-011.

Organizacijom ovog koncerta Dečiji Kulturni Centar dao nam je još jednu priliku da svojim mališanima ulepšamo novogodišnje praznike.

(Izvor: Beoinfo)

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Novogodišnji završni turnir za mlade fudbalere u SC Kovilovo

    Otvaranje klizališta večeras i BESPLATAN ulaz za sve!