in

JobFair 2017 još jedna prilika za zaposlenje u struci

Uz predstavnike fakulteta, kompanija i medija svečano je otvoren ovogodišnji Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta ,,JobFair 17 – kreiraj svoju budućnost!“

Već trinaest godina, Sajam se održava prvog ponedeljka i utorka u novembru i predstavlja sponu između studenata, kompanija i obrazovanog sistema. Pored karijernog napretka, pruža i priliku za lični i profesionalni razvoj posetilaca kroz učešće u propratnom programu sajma – besplatne tribine, razgovor za posao, a od ove godine i kroz interaktivnu radionicu ,,Case study“.

Glavni organizatori istakli su da je ovaj projekat primer da uz malo želje i truda može da se postigne mnogo, i da je bila čast i zadovoljstvo raditi na ostvarenju plemenitog cilja – zaposlenju studenata i mladih ljudi.

Kao i svake godine, podršku su pružili fakulteti Univerziteta u Beogradu i Opština Palilula. Njihovi predstavnici potvrdili su da je ovo retka i izuzetna manifestacija na kojoj studenti mogu da vide šta se dešava u privredi i industriji, te šta ih čeka sutra i koje veštine su im potrebne na putu do posla. U avanturizmu studenata leži nukleus njihovog budućeg rada, i ako oni ne načine iskorak, niko drugi to neće učiniti umesto njih.

Sajam je otvoren juče. Svi zainteresovani ga mogu posetiti i danas od 10 do 18 časova u Zgradi tehničkih fakulteta.

Lobi podržava zaposlenje, zbog toga i sami pomažemo pri pronalasku posla. Na našem sajtu možete pronaći aktuelnu ponudu poslova na levoj obali.

Izvor: Palilula

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Izmenjen režim gradskog saobraćaja u Borči

    MONSTRUOZNO DELO! Gađao malo mače samostrelom u Borči