in

„Ivica i Marica“ besplatno za najmlađe u CK „Vlada Divljan“

U nedelju 07. aprila u Centru za kulturu „Vlada Divljan“ sa početkom u 12.00 časova, očekuje nas besplatna dečija predstava „Ivica i Marica“.

Predstava „Ivica i Marica“ nastala je po priči Braće Grim koju smo svi naučili još kao deca. Ivica I Marica bez straha i iz dečije radoznalosti ulaze u avanturu i tako odlaze dublje u šumu gde nailaze na čokoladnu kućicu.

Miris slatkiša ih uvlači u veštičiju zamku, ali dve pametne dečije glavice uspevaju da nadmudre pomalo zaboravnu bakicu.

Kroz interaktivnu glumačku igru deca postaju aktivni učesnici pozorišnog čina što samo izvođenje čini još uzbudljivijim za mališane.

Cilj je, da deci, pored igre i kvalitetne zabave, pruži i neka osnovna saznanja – šta znači laž a šta istina, kako da se izbore sa iskušenjima, neprijatnim životnim situacijama i da naposletku shvate sa su u životu najvažniji ljubav, prijateljstvo, istina i poštenje.

U predstavi igraju Dejan Stojaković, Zlatija Ivanović i Sonja Knežević. Besplatne karte možete preuzeti danas, 03. aprila, na blagajni CK „Vlada Divljan“ od 12.00 do 20.00 časova.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Sinoć kod Pančevačkog mosta u Krnjači preminuo biciklista

    Delovi Ovče i Borče danas bez struje zbog planiranih radova