in

I ove godine novogodišnja podela paketića za najmlađe!

Nastavlja se tradicionalna podela novogodišnjih paketića za sve mališane sa teritorije opštine Palilula. Opština je i ove godine obezbedila paketiće za decu uzrasta od jedne do šest godina.

Prijave za decu koja ne idu u obdanište vrše se od danas do 22. decembra u prostorijama Opštine, u Takovskoj 12, dok će deca koja idu u vrtić vaučere dobiti od svojih vaspitačica.

Stoga, ovim putem pozivamo sve roditelje sa teritorije Palilule, čija deca su uzrasta od jedne do šest godina, koja nisu upisana u vrtiće koji pripadaju PU „Boško Buha“, da prijave svoju decu, radi dobijanja vaučera za dodelu novogodišnjih paketića.

Procedura prijave od prošle godine

Ako vaše dete ide u državni vrtić ili privatni vrtić ili uopšte ne ide u vrtić, a niste dobili vaučer potrebno je da uradite sledeće:

 • Ukoliko nemate „Potvrdu o prebivalištu deteta“ onda je potrebno nju prvo da pribavite u MUP-u.
  „Potvrda o prebivalištu deteta“ se dobija prilikom rođenja deteta, kada se dete prijavi na adresu. Nema potrebe ništa novo da vadite, samo je potrebno da fotokopirate tu potvrdu i ponesete sa sobom.
 • Nakon toga je potrebno da odete u opštinu Palilula.
  Najlakše je, da se na ulazu javite obezbeđenju, kako bi vas uputili gde treba da idete. Prošle godine je to bio VI (šesti) sprat, soba 118
 • U kancelariji ćete dobiti prijavu koju popunjavate na licu mesta.
  Uz prijavu koju popunjavate, potrebna vam je lična karta i fotokopija prebivališta deta.
 • Procedura traje svega nekoliko minuta i odmah dobijate vaučer.
 • Podela paketića je 24. i 25. decembra u Hali Pionir, odnosno 26. decembra u CK „Vlada Divljan“
 • Na vaučeru će vam pisati kog dana treba da odete sa vašim detetom ili decom.

Prijavu možete izvršiti do 22. decembra, ali savetujemo da ne čekate poslednji dan!

Deca su naša najveća radost, pa je red da i mi njih učinimo radosnim. Oslušnite šta Vaši mališani vole, često imaju i sasvim skromne želje, posebno kada su tako mali.

U zavisnosti od želja dece i svojih mogućnosti učinite da im se ova godina završi što lepše, a naredna započne što slađe i bajkovitije. A pored poklona, uvek imajte na umu da ste deci potrebni Vi, Vaše vreme, pažnja i naravno, ljubav.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Zbog održavanja 1. Beogradskog polumaratona danas izmene na linijama

VEROVALI ILI NE: Zaprašivanje komaraca i tokom zime