in

Humanitarni Vaskršnji bazar u četvrtak u OŠ „Stevan Sremac“

U četvrtak 18. aprila će se u OŠ „Stevam Sremac“ u Borči održati humanitarni Vaskršnji bazar, u periodu od 16.30 do 18.00 časova. Na bazaru će biti prikupljan novac za pomoć dvema porodicama čija deca pohađaju ovu osnovnu školu.

Učenici mlađih razreda su sa svojim učiteljicama pripremili oslikana drvena jaja, čestitke, korpice i druge proizvode Vaskršnje tematike, koje će prodavati u okviru bazara. Takođe, učenici trećeg razreda će otpevati jednu Vaskršnju pesmicu, sa svojim veroučiteljem.

Ovom bazaru su se kao podrška priključili i Pravoslavno sportsko društvo „Sveta Srbija“, KUD „Borčanski opanak“, hor manastira Bogorodice Trojeručice, ikonopisačka radionica poznatog umetnika Nenada Stojkova.

Priključili su se i poznati sportski igrači zvezde Vujadin Savić i partizana Saša Zdjelar, kao i kajakašice sestre Moldovan i teniserka Bojana Jovanovski.

Pored toga učešće u ovoj manifestaciji je uzela i Crkva Svetoga oca Nikolaja iz Borče i donirala određene proizvode koji će se naći na štandovima ovog bazara.

Na kraju manifestacije će se održati fudbalska utakmica između fudbalskog kluba „Ole“ iz Borče i učenika osnovne škole „Stevan Sremac“.

Pozivamo sugrađane da u četvrtak posete OŠ „Stevan Sremac“ u Borči i podrže ovaj humanitarni bazar.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    U osnovnim školama danas počinje proba male mature

    Od ponedeljka grejanje samo kada je ispod 12 stepeni