in

FK Barselona organizuje letnji dečiji kamp u Kovilovu

Ovoga leta, FK Barselona održaće dečiji kamp na terenima u Kovilovu, u periodu od 17. do 21. juna. Kamp je namenjen za dečake i devojčice uzrasta od 6 do 16 godina.

Ovakav kamp održan je i prošle godine u Novom Sadu. Cilj kampa je da svi mladi talenti dobiju jednako pravo da se pokažu,

I ove godine kamp će zadržati humanitarni karakter jer će biti besplatan za vanserijske talente koji su deca bez roditeljskog staranja ili deca samohranih roditelja.

Najbolji igrači, po proceni trenera, dobijaju put u Barselonu i trenažni proces u čuvenoj „La Masiji“ – izjavio je direktor Barseloninog kampa za Srbiju Miroslav Radoičić. 

Najbolji igrač na prošlogodišnjem kampu bio je osmogodišnji Ognjen Nikočević. Za njega je napravljen presedan i obezbeđen mu je i drugi boravak u Barseloni. 

To je dokaz da u „La Masiji“ ozbiljno shvataju skauting i one prave, vanserijske talente žele da zadrže – ističe Radoičić. 

Mladi fudbaleri će na kampu učiti tehnike i veštine igre kratkih pasova, poznate kao „tika-taka“. Imaće dva treninga dnevno i svakodnevne časove španskog jezika. Svoje slobodno vreme mladi talenti iskoristiće kroz zabavno-edukativni program.

Više informacija o kampu možete dobiti na instagram i fesjbuk stranicama FCBCamp Srbija, putem telefona 062 853 9728 ili email adrese: fcbescola.srbija@gmail.com.

Foto: FCBCamp Srbija

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Ponovo su moguće posete pacijentima Kliničkog centra

    Sinoć u Borči muškarac pretio da će skočiti sa zgrade