in

EPS moli građane da očitaju svoja brojila i istaknu ili pošalju podatke

Kako su saopštili iz EPS-a, Elektroprivreda Srbije će u toku vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite.

Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana „Elektroprivreda Srbije“ moli sve kupce da zaključno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte.

Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem maila slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila.

E-mail adresa za distributivno područje Beograda je info.centar@epsdistribucija.rs

EPS kao društveno odgovorna kompanija moli kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

Iz EPS-a napominju i da su u vanrednim okolnostima usmereni da obezbede stabilno i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i sve građane.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    soda bikarbona

    Sugrađani, ne nasedajte na recepte protiv virusa koji kruže mrežama !

    Ne nasedajte na lažne poruke, policija traga za odgovornima