in

Džejson Stejtam se hvata u koštac sa predatorom iz dubina

Nakon skoro 20 godina od objave, filmska adaptacija bestselera Meg o gigantskoj ajkuli će konačno uskoro isplivati i na velikom platnu. Reč je o SF spektaklu – „Megalodon: predator iz dalekih dubina“.

U dubinama Pacifika, ronilac Džonas Tejlor našao se licem u lice s najvećim i najagresivnijim predatorom u istoriji životinjskog carstva. Tejlora progone sećanja o ovome događaju, jer je siguran da je svojim očima video ono što ne može dokazati – Carcharodona megalodona, praistorijsku vrstu morskog psa, pretka velike bele ajkule.

Otpisan kao ludak koji pati od posttraumatskog stresnog poremećaja, Tejlor  odbija da zaboravi ono što ga je snašlo u dubinima Pacifika i što ga je skoro koštalo života. Uz jednog doktora paleontologije proveo je godine u teoretisanju, pisanju i predavanjima o mogućnostima da se Meg i dalje hrani u najdubljim dubinama  mora.

Uz pomoć jednog starog prijatelja i high-tech minijaturne podmornice vraća se u dubine Pacifika gde će se suočiti sa užasom koji ni u svojim najgorim noćnim morama nije mogao zamisliti.

Režiju filma potpisuje Jon Turteltaub. a glumačku postavu čine Jason Statham, Li Bing-Bing, Cliff Curtis, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao, Page Kennedy, Jessica McNamee, Ólafur Darris Ólafsson, Sophia Shuya Cai i Masi Oka.

„Megalodon: predator iz dalekih dubina“ u bioskope stiže 16. avgusta, u distribuciji Blitz Film-a.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Nove besplatne predstave u CK „Vlada Divljan“

    Dok se apeluje na štednju, voda se rasipa zbog kvarova