Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Dve nesreće u 24 sata na Zrenjaninskom putu - 01.04.2014

Dve nesreće u razmaku od 12 sati na Zrenjaninskom putu

u Hronika od
Tara – T2

Na Zrenjaninskom putu desile su se dve saobraćajne nezgode u kojima su povređeni žena (26) i muškarac (50) koji su zbinuti od strane Hitne pomoći i prebačeni u Urgentni centar.

Nastavljeni su crni dani na Zrenjaninskom putu i to na deonici koja već duže vreme predstavlja crnu tačku a od nadležnih ni traga ni glasa.

Na Zrenjaninskom putu bb pre Padinske Skele u ponedeljak oko 10 h došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređen muškarac od oko 50 godina. – Do nezgode je došlo kada ga je, navodno, udario viljuškar, kaže Nada Macura.

Muškarac je zadobio hematom temenog dela glave, kontuziju levog ramena, kontuziju vratne kičme, gubio je svest ali bio stabilan. Zbrinut je na licu mesta i transportovan u Urgentni centar.

Zanimljivo:  Sinoć u Krnjači petogodišnje dete upalo u šaht!

Oko ponoći na Zrenjaniskom putu bb došlo je do druge saobraćajne nezgode u kojoj je povređena žena starosti oko 26 godina. Zbrinuta je na licu mesta i transportovana u Urgentni centar gde su konstatovana kontuzija glave.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju i poštuju saobraćajne propise jer je pomenuta deonica puta rizična.


Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh