in , ,

Drugi Wine garden u Botaničkoj bašti

Zahvaljujući podršci Grada Beograda, Turističke organizacije Beograda i Privredne komore Srbije, drugi „Wine Garden” će biti održan u Botaničkoj bašti „Jevremovac” 19. i 20. septembra od 12 do 20 časova.

Posle velikog uspeha prvog izdanja manifestacije i nemogućnosti održavanja u junu zbog nepovoljne epidemiološke situacije, „Wine Garden” će zbog velikog interesovanja posetilaca biti održan u novom terminu, uz poštovanje svih epidemioloških mera koje će garantovati zdravstvenu bezbednost svih posetilaca.

Posetioce tokom dva dana očekuje degustacija pažljivo odabranih vina, sireva i delikatesa, a magična atmosfera Botaničke bašte će biti začinjena dobrom akustičnom muzikom na nekoliko punktova, kao i drugim zanimljivim sadržajima.

Ovogodišnja manifestacija će biti organizovana u sajamskom stilu, ali uz velika ograničenja i mere opreza.

Zelena oaza u centru Beograda se prostire na više od pet hektara.

Vinske tezge će biti postavljene na razdaljini od 10 metara, a posetioci će biti usmeravani kako bi se održala i fizička distanca. Takođe će biti primenjene i druge neophodne epidemiološke mere, što će omogućiti maksimalnu bezbednost posetilaca.

Ulaznice se mogu kupiti od danas na biletarnici Botaničke bašte i preko tiket servisa Tickets.rs, DD Tickets i Gigs Tix.

Budući da je zbog trenutne epidemiološke situacije izmenjena koncepcija manifestacije, i cena ulaznice je korigovana na simboličnih 600 dinara. Ulaznica podrazumeva jednokratno, neograničeno vreme boravka u Botaničkoj bašti i besplatne degustacije vina i drugih proizvoda koji će se naći u ponudi.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Predstojećeg vikenda „Trofej Beograda“ u kajaku i kanuu, kao i „Zemunska regata“

    Studenti Beogradskog Univerziteta na praksu u preko 300 kompanija