in

Doček Nove godine u Beogradu za pamćenje

Beograd Nova godina 2015
Beograd Nova godina 2015

Najpoznatiji turistički vodič Lonely Planet nedavno je proglasio Srbiju i Beograd za jednu od top 10 destinacija „Best to Visit“ u 2015. godini. Srbija i njen glavni grad nalaze se na sedmom mestu u svetu.

Zato se ove godine na ulicama Beograda očekuje se neverovatan broj turista. Fenomenalan prizor za Beograđane biće i velika okićena jelka koja će biti postavljena u centru grada, kao i veličanstveni vatromet koji će trajati, po ugledu na svetske prestonice, nekoliko minuta.

Beograđani će ove godine imati proslavu Nove godine za pamćenje jer će, kako saznajemo, proslava trajati čak dva dana i dve noći 30. i 31. decembra. Svi oni koji se odluče da dočekaju 2015. godinu u gradu, imaće priliku da biraju između tri bine.

Još jedna novina jeste i to što će ove godine proslava biti upriličena na tri bine sa različitom vrstom muzike od rokenrola do didžejeva i razne vrste muzike na velikoj bini koja se tradicionalno postavlja ispred Skupštine grada.

Doček Nove godine u Beogradu za pamćenje - 2015

Ispred Skupštine

Na koncertu ispred Skupštine Srbije nastupiće Vlado Georgiev, Emina Jahović, Nikola Rokvić i Mira Škorić.

Na Trgu

Na Trgu Republike nastupiće grupe Neverne bebe, Balkanika, Alisa, Kraljevski apartman i Kiki Lesendrić.

Ispred Filozofskog

Ispred Filozofskog fakulteta biće postavljena DJ scena, rečeno je na konferenciji za novinare u Skupštini Beograda, kojoj su prisustvovali i svi izvođači.

U Sava centru

U „Sava“ centru, na besplatnom koncertu, nastupiće orkestri Kamerata Serbika i Beogradski simfoničari uz dirigente Bojana Suđića i Vojkana Borisavljevića, kao i Lidija Bizjak, Katarina Jovanović, Nemanja Stanković, Ljubiša Jovanović i Snežana Savičić.

Najavljeno je i da će 30. decembra, na Trgu Republike biti besplatan koncert Harisa Džinovića.

Ako još uvek niste odlučili gde biste za najluđu noć a vremena je sve manje, sa novcem uvek ograničeni a i gužve uzavrelog kafanskog života u Beogradu su vam dosadile, predlažemo muzičke bine u centru Beograda.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Hitna pomoc - Borca - 2013

    Jučerašnji dan se završio kao što je i počeo – sudarom

    Autobus na liniji 95 izleteo sa puta u Borči (FOTO) - decembar 2014

    Autobus na liniji 95 izleteo sa puta u Borči (FOTO)