in

Deca Deda Mrazu: Novogodišnji koncert u OŠ “ Jovan Ristić “ u Borči

Deca Deda Mrazu: Novogodišnji koncert u OŠ “Jovan Ristić“ u Borči - 10.12.2013
Deca Deda Mrazu: Novogodišnji koncert u OŠ “Jovan Ristić“ u Borči - 10.12.2013

Dečiji hor Raspevane zvezdice i Osnovna škola „ Jovan Ristić “ organizuju Novogodišnji koncert u Svečanoj sali dotične škole u utorak, 17. decembra sa početkom u 17 časova. U koncertu učestvuju đaci prvaci Osnovne škole „ Jovan Ristić “ kao i već poznat Dečiji hor Raspevane zvezdice.

Dirigent Dečijeg hora Raspevane zvezdice, Lidija Cina i učiteljica Osnovne škole „ Jovan Ristić “, Milka Đoković došle su na ideju da organizuju Novogodišnji koncert pod nazivom „Deca Deda Mrazu“.

U nedostatku ovakvih programa za najmlađe, koncert je prilika da se mališani uključe u prostor u kome je dozvoljeno pevušenje, druženje.

Deca Deda Mrazu: Novogodišnji koncert u Osnovnoj školi “Jovan Ristić“Sve prisutne zabavljaće jedini hor na levoj obali koji je uspeo svojim radom i trudom da opravda svoje postojanje i postigne zadivljujuće rezultate, naš hor Raspevane zvezdice. Takođe na koncertu učestvuju i naši đaci prvaci Osnovne škole „Jovan Ristić“ koji će svojim anđeoskim glasovim upotpuniti novogodišnju euforiju.

Organizatori koncertom žele da ulepšaju mališanima praznične dane jer će dete druženje, prevanje zauvek pamtiti. I ne samo to, često deca preuzimaju model ponašanja i na isti način praznuju novogodišnje i božićne praznike. Upravo taj model ponašanja žele da prenesu na našu decu, da slave u zdravlju i veselju, kao i u interakciji sa ostalom decom pevajući. Najvažnije jeste da dožive najsvečaniji praznik zaista posebnim i vrednim pamćenja.

Nama je zadovoljstvo i čast da Vas pozovemo na Novogodišnji koncert u Osnovnoj školi „ Jovan Ristić“ Spektakl je potpuno besplatan te nam se pridružite jer obećavamo sjajnu zabavu. Dođite da pokrenemo novogodišnju čaroliju zajedno i pokažemo našoj deci neizmeru ljubav kroz druženje i pesmu.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Povređen pešak na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Borču - 10.12.2013

    Teško povređen pešak na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Borču

    Borča Kotež,Krnjača i Vrbovski bez struje

    Sutra bez struje pojedine ulice u Borči i Malom Zbegu