in

Đak sa sedmoricom huligana pretukao drugove u školi

Đak sa sedmoricom huligana pretukao drugove u školi
Đak sa sedmoricom huligana pretukao drugove u školi

Učenici Poljoprivredne škole u Krnjači, Filip M. (18) i Valentin S. (16), juče su završili u Urgentnom centru posle tuče sa sedmoricom nepoznatih momaka koji su ih za vreme velikog odmora napali u školskom dvorištu.

Napadače je kao pojačanje sa sobom doveo učenik ove srednje škole, Dejan K. (17), s namerom da zajedno prebiju Valentina S, saznaju „24 sata”.

Kako smo čuli na licu mesta, pred ostalim učenicima koji su izašli na odmor, odjednom se na Valentina ustremila Dejanova „ekipa iz Koteža”. Filip M. i još jedan drug pritekli su u pomoć napadnutom mladiću, zbog čega su se huligani obrušili i na njih. Srećom, tuču su odmah primetile tetkice koje su otrčale u zbornicu da pozovu profesore u pomoć.

Direktorka škole nije htela ništa da kaže već je uputila „one koji su prisustvovali incidentu”.

„Izašao sam napolje i pokušao da ih razdvojim. Palo je još nekoliko udaraca šakama a potom su se razbežali. Dok je stigla policija, više nijedan nije bio tu, a povređene učenike odvezla su kola Hitne pomoći u Urgentni centar. Taj dečko, koji je organizovao tuču, nedavno se upisao u našu školu i, kako sam čuo, neredovan je na nastavi, ali ga ne poznajem. Učenici su nam naknadno rekli da je sukob izbio zbog navijačkih strasti“, priča profesor fizičkog vaspitanja, koji je među prvima stigao u školsko dvorište.

Prema nezvaničnim saznanjima, razlog obračuna je u stvari novac koji je Dejan dugovao Valentinu. Kad je Valentin pozajmicu tražio nazad, Dejan je odbio da mu vrati dug a potom se u školi pojavio sa batinašima iz kraja.

„Kod sebe su imali i noževe, a jedan od njih je skinuo kaiš sa pantalona i našeg druga. koji je hteo da odbrani Valentina, udario po glavi. Ranije se takve stvari nisu dešavale ali od ove godine se stalno tako tuku“,  kažu učenici Poljoprivredne škole u Krnjači.

Povređeni mladići su nakon tuče sa posekotinama po glavi i šakama prevezeni u Urgentni centar gde su im u toku dana sanirane povrede, posle čega su pušteni kući.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Sutra bez struje pojedini delovi Borče i Krnjače

    EDB najavio isključenje struje u Krnjači i Borči

    Ponovo isključenja struje! Sutra Crvenka, Mali Zbeg i Padinska Skela