Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

BRAVO! Sami sredili košarkaški teren u Borči - 2015

Skupili se i sami sredili košarkaški teren u Borči!

u Dešavanja od

Nekada se na košarkaškom terenu u Centru III igrao najbolji basket u Borči.

Ipak, dva faktora – vreme i neodržavanje, učinila su da mesto druženja i vrhunskog basketa postane pravo ruglo i jedna velika betonska pustara.

Ovaj košarkaški teren je među basketašima poznat kao „Kavez” jer je nekada oko terena postojala žičana ograda koja je podsećala na kavez.

Pored toga što je bio ograđen, teren je imao sa jedne strane klupu a sa druge tribine pa se na njemu pre više od 15 godina igrala letnja liga poznata kao „Beton liga”.

BRAVO! Sami sredili košarkaški teren u Borči - 2015Ekipa momaka i devojaka iz Borče, zaljubljenika u basket, organizovala se i odlučila da ponovo vrati sjaj pomenutom terenu.

Zanimljivo:  GSP tvrdi: Ispunjavamo ono što predviđa red vožnje za liniju 85

Oni su se prošlog vikenda skupili i za sedam dana sredili košarkaški teren a potom je Košarkaški klub Borča u nedelju organizovao turnir.

– Na turniru nije bilo nagrada ali je bilo čak 16 ekipa. Dan je bio super i lepo smo se proveli od 14 pa do 20 h, napisao nam je Nikola Kaljević.

Turnir je organizovan u četiri grupe sa po četiri tima, iz svake grupe prolazile su po dve ekipe sa najboljim skorom i ukrštale se sve do finala.

Šta drugo da kažemo sem svaka čast!

BRAVO! Sami sredili košarkaški teren u Borči - 2015

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh