in

Borčanac ukrao „škorpione“ i zakopao ih kod Crvenke (VIDEO)

Pripadnici beogradske policije juče su uhapsili Nenada Cicovića (24) iz Borče zbog sumnje da je ukrao dve kutije u kojima je bilo 20 „škorpiona” iz Javnog carinskog skladišta na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla”. Osumnjičeni je zaposlen u pomenutom skladištu preko omladinske zadruge od 2010. godine.

On se sumnjiči da je u julu ove godine, nakon smene, sa dve palete uzeo dve kutije u kojima je bilo 20 pištolja marke „CZ-999“, kalibra 9x19mm, sa rezervnim okvirima i pratećim priborom. Sumnja se da je kutije sa pištoljima, vlasništvo fabrike „Zastava-oružje”, stavio u kese za smeće, koje je zatim odneo u Crvenku kod Borče i zakopao ih u šumi.

Radnici aerodroma, koji su nadležni da čuvaju oružje ne žele da se izjašnjavaju, kao ni direktor Aerodroma „Nikola Tesla“, koji je izjavio da dok traje policijska istraga, ne želi da komentariše nestanak oružja.

Oružje je bilo u magacinu koji je pod kontrolom aerodromskog obezbeđenja. Ali tamo nije selektovan ulaz i, doslovno, svaki zaposleni na aerodromu može da uđe”, rekli su u MUP-u.

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je da policija nije bila zadužena da čuva oružje.

Cicović će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu.

Beogradska policija je za samo 24 sata uspela da reši slučaj nestanka oružja, koji je potresao javnost. Svaka čast!

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

U sudaru na Pančevačkom mostu povređene dve osobe - 26.06.2013

Udes na Pančevačkom mostu. Velika kolona vozila

Protestna vožnja preko Pančevačkog mosta

Crna serija se nastavlja – ponovo udes na Pančevcu!