Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Besplatne sportske aktivnosti za osnovce i srednjoškolce

u Dešavanja od

Sekretarijat za sport i omladinu organizovao je besplatne sportske programe od 1. do 28. februara za učenike osnovnih i srednjih škola u Beogradu, saopšteno je iz ovog sekretarijata.

Tokom februara svi zainteresovani beogradski osnovci i srednjoškolci moći će da nauče da plivaju i klizaju. Takođe, oni će imati priliku da učestvuju u zimskim kampovima sa raznovrsnim sportsko-rekreativnim programima i kreativnim radionicama.

Sa učenicima će raditi licencirani treneri sa dugogodišnjim iskustvom, koji će ih uputiti u savladavanje sportskih igara i plivačkog sporta.

Za škole plivanja potrebno je preuzeti vaučere. Za sve ostale sportske programe potrebno je prijaviti se organizatoru pre početka programa, jer je broj mesta ograničen. Učenici koji koriste sportske objekte u obavezi su da imaju neophodnu sportsku opremu.

Za đake koji žive na levoj obali najzanimljiviji će biti programi koje organizuje Sportsko-rekreativni centar “Tašmajdan”. Na Tašu će deci biti dostupne obuke plivanja ali i klizanja. 

Kako na sajtu grada nije istaknut detaljan spisak svih sportskih aktivnosti, predlažemo da posetite Sekretarijatu za sport i omladinu u Ulici kraljice Marije 1 na 11. spratu.

Vaučeri se preuzimaju u Sekretarijatu. svakog radnog dana od 14. do 31. januara, od 09.00 do 15.00 časova.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh